Zhvillo biznesin tuaj
Duke trajnuar stafin tuaj

0 +
Kompani pjesëmarrëse në trajnime tona
0 +
Vite Eksperiencë
0 +
Pjesëmarrës në trajnime tona
Frame 2

Rreth Denisit

Denis Gafuri është CEO i Denis Gafuri Sales Training, folës ndërkombëtar, sipërmarrës, autor i “SUKSESI NË SHITJE – JETA ËSHTË SHITJE” dhe themelues i Konventës Internacionale të biznesit dhe sipërmarrësve “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”. Denisi, si figurë ndikuese në shoqërinë tonë, i nxit ndjekësit dhe klientët e tij që ta arrijjnë suksesin në detyrën,
përgjegjësinë dhe obligimet e tyre ndaj punës, në mënyrë që të arrijnë lirinë e vërtetë dhe harmoninë me veten, familjet dhe shoqërinë e tyre.

Libri “Suksesi në Shitje” Jeta është shitje

Autori i parë në Kosovë, i cili dedikoi kohën për libër mbi shitjen

Shitja është transferi i entuziazmit, po s’e bëre prezantimin me zemër dhe entuziazëm nuk do ta realizosh shitjen, për shkak se konkurrenca është e madhe si në aspektin e çmimeve dhe kualitetit, ashtu edhe të llojllojshmërisë së produkteve. Entuziazmi yt e bën diferencën.përgjegjësinë dhe obligimet e tyre ndaj punës, në mënyrë që të arrijnë lirinë e vërtetë dhe harmoninë me veten, familjet dhe shoqërinë e tyre.

Disa nga videot e trajnimeve

Çfarë thonë bashkëpunëtorët tanë?

Ne sapo e nisëm javën dhe më beso, energjia e trajnimit është dyfishuar. Jemi të bindur që kjo energji do të shumëfishoj rezultatet. Ju falenderoj në emër të të gjithë kolegëve.”

Benilda Simaku

Thanks to his great skills and specific approach, the young participants of the training had the opportunity to learn the specific methodology and access towards the Market and Sales. We consider that Mr. Gafuri is a reliable person, constructive, solution-oriented and devoted to his duty as a trainer.

Doruntina Ismaili

Stafi ynë pati kënaqësinë të mësojë më shumë për shitjen përmes trajnimit potencial të bazuar në eksperiencë, të ofruar nga ju. Ne jemi entuziastë që aftësitë e marra në këtë trajnim ti implementojmë në jetët tona.”

Valjeta Krasniqi

Njëri prej punëtorëve më tha: Denisi më ka frymëzuar që ti vazhdoj studimet të cilat më mbetën përgjysmë. Besoj që për ju kjo nuk është hera e parë që ndikoni drejtëpërdrejtë në qartësimin e ideve të tyre, po për ne, ishte përvojë e paharruar. Unë besoj që trajnimi do të ndikoj në ngritjen e potencialit të tyre në plane individuale dhe kolektive, e që kjo do të reflektoj në biznesin tonë.

Pranvera Pashoja

Partnerët

Dolphins Group

Telegrafi

Top Reklama

Deko Solution

Glam Radio

Postimet e fundit

all Web

Librat e fundit!

Thomas Edison

Denis Gafuri Sales Training
© 2023 | All Rights Reserved.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik