"SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT"

Prishtinë

Tetor

9 spikerë

400+

Kjo konferencë vjetore është programi i vetëm që na bashkon një herë në vit për të ndarë idetë dhe çështjet tona të biznesit në shitje. Ne kemi përvojë të jashtëzakonshme nga konferencat e viteve që lamë pas, ku ishin mbi 500 pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe rajoni. Në Konventat e mëparshme, ne kishim folës nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Sllovenia, Austria, Gjermania, Zvicra, Gjermania, Britania e Madhe, SHBA, Kanadaja, India dhe Izraeli. Konventat i ndihmuan të gjithëve në zhvillimin dhe realizimin e bashkëpunimeve të reja dhe pozitive me njëri-tjetrin.

 

 Konventa do zhvillohet për të pestën herë live. Ne, brenda këtyre viteve kemi arritur të krijojmë një familje të madhe me të gjitha kompanitë në industrinë e shitjes. Prioriteti ynë është promovimi i ideve të reja inovative për zhvillimin e industrisë dhe rritjen e produktivitetit.

Spikerët e konventes - Tetor 2023

Disa nga fotot e eventit

Folësit nga konventat e kaluara

Konventa IV

Konventa III

Konventa II

Konventa I

Denis Gafuri Sales Training
© 2023 | All Rights Reserved.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik