Loading...
Denis Gafuri Sales Training 2018-10-10T12:36:59+00:00
KERKO OFERTE MENJEHERE - 09 NENTORE 2018
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Jordan Berginc
Jordan Berginc
Jordan Berginc PhD është një trajner dhe këshilltar ndërkombëtar i njohur në fushën e marketingut dhe menaxhimit të projektimit, kreativitetit, sipërmarrjes, inovacionit. Ai ka bashkëpunuar dhe menaxhuar shumë projekte kombëtare dhe ndërkombëtare në zonën e NVM-ve dhe ekosistemit e bizseseve fillestare. Ndër të tjera, ai është angazhuar për shumë vite me fillimin e aktiviteteve në Kosovë dhe Turqi. Ai është profesor i asociuar në Fakultetin e Dizajnit në Slloveni. Ai është (bashkë) themelues i kompanive të ndryshme, OJQ-ve dhe shoqatave të biznesit për sipërmarrësit e rinj dhe autor i shumë librave të studimit, letrave kërkimore dhe artikujve në zonën e përmendur. Slogani i tij është “Provoni, provoni dhe vazhdoni të përpiqeni ta krijoni dhe realizoni vizionin tuaj!”
Arben Avdyli
Arben Avdyli
Arben Avdyli ka karierë të bujshme në industrinë financiare të Kosovës së pasluftës. Arbeni kryesisht pjesën më të madhe të karierës e ka kaluar në sistemin bankar: AFK, ProCredit Bank, FINCA International, pastaj në kompani të fuqishme vendore – Devolli Corporation, SCRDIAN JSC, në pozita menaxheriale të nivelit senior në funksion të shitjes, menaxhimit të personelit, zhvillimit të produkteve dhe menaxhimin e projekteve të ndryshme etj. Përvojat e ndryshme të punës dhe trajnime shumë profesionale, e kanë ndihmuar që të gërshetoj njohuritë dhe praktikat në utilizim sa më të mirë të aseteve të kompanisë. Slogani i tij është “E mira e madhe për numër të madh” – Tomas Hobbes.
Është Magjister i Ekonomisë, Bankier i Çertifikuar dhe ushtron funksionin e Drejtorit Ekzekutiv në Kompanin e Sigurimeve SCARDIAN JSC në Kosovë.
Nela Joleska
Nela Joleska
Nela Joleska eshte Trajnere e çertifikuar për zhvillimin e EQ në Dubai në “SIX SECONDS”, eshte pjesë e Udhëheqësee Rrjetit Gjashtë sekonda www.6seconds.org me certifikim dhe ekspertizë për të përdorur në mënyrë efektive metodat në transformimin organizativ. Në përputhje me nevojat tuaja, Nela ofron përvoja intensive të të mesimit, trajnimi të dedikuara pe kompani te fokusuar në identitetin e korporatave, ndërgjegjësimin, ndikimin, vendimmarrjen, zgjidhjen e problemeve, angazhimin dhe udhëheqjen e punonjësve.
Driton Nikci
Driton Nikci
Driton Nikci- Gjermani: Eshte ndermares Kosovar me residence ne Koln te Gjermanis. Pervoj te madhe ne biznesi ne kopanit e sigurimeve dhe ne ndertimtari ne Gjermani. Aktualisht eshte CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”
Renato Civili
Renato Civili
Renato Civili është ekspert në fushën e marketingut, zhvillimit dhe menaxhimit të biznesit. Ka eksperiencë pune mbi 12 vjet në kompani të ndryshme, si në: agjenci ndërkombëtare marketingu dixhitale, kompani konsulence biznesi & teknologjisë, dhe agjenci ndërkombëtare imobiliare.

Ai ka mbaruar master MBA në degën Administrim Biznesi në Institutin Kanadez të Teknologjisë, dhe shkollën e lartë e ka mbaruar në degën “Shkenca Politike” në Fakultetin e Shkencave Sociale, UT. Ka lindur dhe jeton në Tiranë.”

Melita Ymeraga
Melita Ymeraga
Melita është një lidere pasionante dhe inovative në inkorporimin e teknologjive të reja në botën e menaxhimit të financave. Si themeluese e “Melita&Partners shpk” ka arritur të shkrij dy pasionet e saja (financat dhe teknologjinë e informacionit) për të udhëhequr mbi 700 biznese dhe organizata të ndryshme drejt transformimit digjital të menaxhimit financiar.
Ajo ka të përfunduar Master në Administrim Biznesi, Staffordshire University-UK dhe është Kontabiliste e Çertifikuar nga SHKÇAK. E vetmja në rajon si Këshillëtare e Certifikuar nga INTUIT, me seli në SHBA për të gjitha produktet e QuickBooks® UK dhe US Edition. Përfituese e programit të Mentorimit “Fortune/U.S. State Department Global Women’s Mentoring Partnership 2017”. Organizatore e ngjarjes globale “VITAL VOICES Global Mentoring Walk 2018”, e organizuar për herë të parë në Kosovë.
Fisnik Decanit
Fisnik Decanit
Fisnik Decani aktualisht bashkëpronar dhe CEO I njëres prej kompanive lidere ne tregun e Kosoves për shitjen e pllakave të qeramikes dhe produkteve hidrosanitare e njohur si Albaqeramika.
Hyrja në boten e biznesit për të ishte në vitin 1993 kur si 19 vjeqar fillon punën në biznesin familiar të babait dhe agjallarëve në qytetin e Pejes. Shume shpejt pavarësohet nga biznesi familiar dhe starton me biznes si i vetem së bashku me babain ne fushen e njejtë mirëpo edhe me investime ne fushën e prodhimtarise së produkteve sanitare. Pas qytetit te Pejes fillon me shtrirjen e rrjetit me pikat ne Prishtine, në Prizren .
Ishte intuita dhe vizioni i tij i cili mundësoj zhvillimin dhe forcimin e brendit të njohur ne treg si Albaqeramika. Fisniku bashkëthemeloj edhe në kompanitë tjera si Radio Glam si dhe kompania e ndërtimit FLUX.
Fisniku ka të përfunduar shkallën Master i Biznesit në IEDC Shkollen e Biznesit të Bledit –Slloveni.
Arian Zeka
Arian Zeka
Arian Zeka është Drejtori Ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, pedagog i menaxhimit, dhe me titull dhe anëtar në bordet e kompanive private, universitetet, OJQve dhe Autoritetit Kombëtar i Kualifikimeve.
Arian është Zëvendëskryetari i Rrjetit CSR të Kosovës; Anëtar i Këshillit Drejtues të Kolegjit AAB; Anëtar i Bordit Këshillëdhënës të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës; Anëtar i Bordit të Drejtorëve të kompanisë SCARDIAN të Sigurimeve; Anëtar i Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë; dhe Anëtar i Këshillit Drejtues të Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve.
Ai është një Ligjërues i lartë në Shoqatën e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës, ligjeron menaxhimin dhe strategjike .
Ai shërbeu si Kryetar i Këshillit Konsultativ Fiskal, Kryetar i Zyrës së komunitetit të biznesit në Kuvendin e Kosovës, konsulent në (GIZ), konsulent në programin e financuar nga Banka Botërore, drejtor i një Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, etj
Ai ka diplomë Master në Shkencë (MSc) në Menaxhment dhe është një Alumnus i SHBA. Biblioteka e Kongresit Programi i Udhëheqjes Botërore të Hapur dhe Instituti i Përbashkët i Vienës (JVI).
Bajram Fusha
Bajram Fusha
Bajram Fusha me motiv të lartë punon për Bizneset Kosovare si ekspert për ISO Standarede, këshillëtar i bizneseve, Trajner për menaxhim të Biznesit, Trajner për motivim në Karrierë etj
Nëpër vite ishte bashkëpunëtorë dhe partnerë me: Banka Botërore, CIMIC-KFOR, USAID, IOM, GIZ, AGEF, DEG, KOSVET si dhe insdtitucionet e ndryshme kosovare,.
Bajrami ka nje karier me shume prijojekte si: “Biznesi dhe Punësimi “, Europian Organization for Quality DGQ”, “BCC”, “Bureau Veritas Austria”, “APPK”, “BERZH”, “AKK” bashkëthemelues i Asociacionit të Ndërmarrësve të Rinjë të Kosovës.
Në vitin 2001 themeloj dhe udhëheqë kompanin e parë konsulente në Kosovë: Besa Consulting.
Nga viti 2017 Drejtor i Odës Sllovene të Biznesit.
Lulzim Veliu
Lulzim Veliu
Lulzim Veliu, CEO Smart Albania, Smart Home Europe – eshte lindur e rritur dhe shkolluar ne Prishtine. Nga viti 1993 jeton ne Gjermani, ku ka qene nismetar dhe krijues i disa organizatave joqeveritare shume te suksesshme dhe si pjese e tyre pjesmarres edhe ne organizime te medha te dhomave ekonomike gjermane ne Berlin dhe Köln, si dhe pjese e rrugetimit te tyre ne Gjermani, Shqiperi dhe Kosove. Ai eshte edhe bashkthemelues ne disa kompani duke filluar ne Shqiperi – Smart Albania, pastaj ne Kosove – Smart Home Europe, per te vazhduar edhe me trajnime ne shkollat profesinale ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni, trajnim per implementimin e shtepive inteligjente.
Pjesmarres ne disa konferenca per diasporen ne Gjermani, pjesmarres edhe ne Samitin e diaspores ne Tirane, ka drejtuar disa shoqata dhe eshte pjese e Qendres Inovative Shqiptare ne Gjermani Autonomia si dhe pjese e ICK Prishtine.

TË GJITHË NE SHESIM! Një fëmijë i vogël, për ta fituar një akullore nga prindi, e shet veten si fëmijë i mirë dhe i sjellshëm; të rriturit – për t’u pëlqyer nga shoqëria – e shesin veten si bujarë, të zgjuar, besnikë; në takim me të dashurën – për t’ia fituar zemrën – mashkulli e shet veten si gjentelmen. Edhe mjeku, arkitekti, ekonomisti, inxhineri, politikani, gazetari, artisti, sportisti, zanatliu, studenti… e shesin veten tek bashkëpuntori ose klienti, dhe në bazë të aftësive të tyre shitëse i ndërtojnë edhe personalitetet e tyre.

DENIS GAFURI

Partnerët

KONVENTA E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES 9 NENTOR 2018 / Hotel International, magjistralja Prishtinë – Shkup.

Denis Gafuri Sales Training, organizon Konventën e I-rë të menaxherëve të shitjes me titull “E ardhmja është këtu, mësoni si të bëni shitje intelegjente” e cila do të mbahet në 9 [...]

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin

Ka shumë detaje të rëndësishme për sukses në shitje, gjatë komunikimit me klientin. Te çdo kontakt, me çdo klient, ka potenciale për shitje, madje edhe në rastet kur ju veç mundoheni [...]

Aktiviteti Via Ferrata – Team Building

Ndërtoni ekip prej individëve në kompani Denis Gafuri Sales Training do ju ndihmojë që nëpërmes aktiviteteve në natyrë të ndërtoni ekip nga individët e punësuar te ju duke organizuar ngjarje [...]

Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

Të gjithë ne – pa marrë parasysh profesionin që kemi (arkitekt, mjek, avokat, dizajner, gazetar, kamerier, berber, profesor etj.) – jemi në shitje; shesim së pari veten tonë e pastaj produktin [...]

Never Stop Learning Because Life Never Stops Teaching

JUST DO IT

Nike

Praise the slightest improvement and praise every improvement. Be “hearty in your approbation and lavish in your praise.”

Dale Carnegie, DG Sales Training

Pjesëmarrësit në trajnime

Leave A Comment