• Qasja e re në komunikimin me klientët tanë;
  • Disa mënyra për t’a tejkaluar krizën;
  • Si të vazhdoni të shisni dhe njëkohësisht të bëni biznes?;
  • 16 hapat e shitjes, pas COVID-19.

Webinar pa pagesë i ofruar nga kompania “Denis Gafuri Sales Training”, si përkrahje dhe motivim për shkak të situatës së vështirë të krijuar nga COVID-19.
Ky webinar do të mbahet ditën e mërkurë, dt. 10.06.2020, duke filluar nga ora 17:00-19:00.

Të gjithë ata që janë të interesuar duhet t’a bëjnë regjistrimin e tyre në linkun të cilin e gjeni të bashkangjitur më poshtë:
Regjistrohu!