Ndihmojmë në rritjen e aftësive dhe motivimit të shitësve deri në arritjen e performancës maksimale. | +383 45 500 304 | +383 49 66 89 00

Trajnimi i shitjes te ARJETA GROUP, Moduli i pare

By | 2018-01-22T07:50:04+00:00 January 22nd, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Trajnimi i shitjes te ARJETA GROUP, Moduli i pare