Emisioni “Suksesi është qëllimi yt” ‘sht’ emision inspirues, i cili ka për qëllim motivimin dhe frymëzimin e audiencës, për ata që kan’ qëllime para vetes, por, nuk gjejnë shembullin dhe modelin e duhur.

Emisioni njihet për:

  • Gjallërinë e bisedës;
  • Lirinë e të shprehurit; dhe
  • Spontanitetin.

Të arrish t’i motivosh njerëzit nënkupton të qenurit i përgjegjshëm dhe i saktë përgjatë transmetimit të fjalimeve dhe mesazheve. Të ftuarit e këtij emisioni jan’ njerëz SUPER TË SUKSESSHËM, të cilët vijnë nga fusha të ndryshme, të cilët e ndajnë me ne, storien e syre të suksesit, rrugëtimin e tyre të zhvillimit personal dhe profesional, qëllimet, sfidat, vështirësitë e shumëçka tjetër.

Të suksesshëm anë e mbanë botës, që sjellin njohuri të reja për të gjithë ne.

Qëndro në hap me kohën dhe i/e motivuar, duke e bërë LIKE dhe SUBSCRIBE, në kanalin tonë në youtube:

DENIS GAFURI https://www.youtube.com/channel/UCGavaRTCb4JpszhWrRexlUQ