Te dashur miq, po i’u njoftojme qe tashme mund t’a gjeni librin “SUKSESI NË SHITJE – Jeta është Shitje”, ne gjuhen angleze, nga autori Denis Gafuri.

Deri me tani, ka pasur nje reagim dhe vleresim te mrekullueshem nga lexuesit, per permbajtjen e librit, duke e cilesuar si nje liber te dobishem për biznes dhe ne jeten tyre te perditshme. Per te gjithe ata, te cilet ndajne kohe per te lexuar librin, ju lutem te na shkruani pershtypjet tuaja për librin, sepse kjo na ndihmon, nder te tjera edhe ne procesin e shitjes se metejshme.

Mund t’a referoni te njejten gje edhe per te gjithe miqte tuaj.

Kenaquni me leximin, si dhe besoj fuqishem qe ju mund te mesoni shume udhezime te thjeshta e te dobishme, per procesin e shitjes dhe komunikimit në biznesin tuaj.

Libri eshte ne dispozicion dhe mund ta shkarkoni ne: www.amazon.com – Denis Gafuri Success in Sales: Life is Sales“.