Emisioni “Suksesi eshte qellimi yt”, eshte emision ne te cilin intervista dhe biseda qe zhvillohet rrjedh ne menyre spontane, kesisoj, nuk i ngjason nje modeli tradicional te intervistes dhe emisionit.
Nder te tjera, nuk sjell vetem suksesin e personave te suksesshem vetem ne Kosove, por sjell edhe pervojen dhe celesin e suksesit edhe te personave qe vijne nga vendet e tjera te Europes dhe vendeve te pertej Oqeanit.

Kete jave, bashke me ne eshte Dr. Kalpesh V. Patel, i cili do te ndaje shumecka nga rrugetimi i tij i suksesit.