Emisioni “Suksesi eshte qellimi yt” sjell persona te suksesshem jo vetem nga Kosova dhe rajoni e Europa, por, sjell pervojat dhe suksesin e njerezve edhe pertej oqeanit.
Kesaj rradhe, vjen Diana Beqari Pushi, nga Toronto e Kanadase, per te ndare me ne pervojen e saj te suksesit te karrieres se saj.

Ne kete emison keni mundesine te ndiqni:

• Rrugetimi i saj Shqiperi – Kanada;
• Shprehite e praktikuara ne te qenurit grua e suksesshme;
• Rendesia e vetepermiresimit;
• Sfidat me te cilat u perballe;
• Zgjedhjet te cilat duhet te bente;
• Gabimet dhe beri dhe mesimet qe nxori nga ato;
• Motoja e saj;
• Vendimet me te veshtira gjate gjithe karrieres se saj dhe gjate gjithe jetes;
• Si duhet t’a jetojme jeten?;
• Cfare eshte NLP-ja?;
• Rendesia e gjuhes dhe e komunikimit;
• Zhvillimi dhe forcimi i talentit; dhe
• Ndikimi qe deshiron te le ne bote.