SALES BOOTCAMP – Trajnim intenziv

Nga përvoja e tij profesionale 30 vjeçare në shitje, Denis Gafuri ka ndihmuar të gjithë, nga profesionistët individualë të shitjeve deri te kompanitë e mëdha të ndërtojnë, zbatojnë dhe ekzekutojnë procese shitjesh me efikasitet të lartë dhe programe edukative që prodhojnë rezultate të parashikueshme dhe rritje rekorde. Ai ka paketuar më të mirën e materialit të tij në një seminar 2-ditor të quajtur Sales & Leadership Boot Camp ku tani mund të gjeni përgjigjet që ju kanë munguar:

N

Ndërgjegjësoni audiencën për brendin tuaj

N

Brendojeni veten në mënyrë që klientët tuaj të mos ju harrojnë kurrë

N

Krijoni një plan për rritjen e biznesit tuaj në nivele 10X

N

Krijo Strategjinë PERFEKTE të udhëheqjes

N

Ndërtoni BESIM ABSOLUT me klientët

N

Pse njerëzit blejnë dhe pse nuk blejnë?

N

Tërheq talentët më të mirë në vend

N

Mbani njerëzit të angazhuar në nivele Maksimale 10X

N

Krijo një KULTURË PUNE MAKSIMALE

N

Ndërtoni një ekip për angazhim Maksimal.

sq