Denis Gafuri

CEO i Denis Gafuri Sales Training, folës ndërkombëtar, sipërmarrës,

autor i “SUKSESI NË SHITJE – JETA ËSHTË SHITJE”

dhe themelues i Konventës Internacionale të biznesit dhe

sipërmarrësve “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”.

Ne komunikojmë në mënyrë efektive karshi secilit, duke dhënë këshilla praktike sigurojnë që stafi juaj të realizojë objektivat personale e profesionale.
Qëllimi i trajnimeve tona është qe stafi të kan një mendje dhe sjellje sa më pozitive, për të fituar aftësi të reja në shitje, për të përmirësuar njohuritë përmes Inspirimit për angazhim maksimal në punë.

“SOT DO TË JEM MË I MIRË SE DJE.”

~Denis Gafuri

 

Denisi, si figurë ndikuese në shoqërinë tonë, i nxit ndjekësit dhe klientët e tij që ta arrijjnë suksesin në detyrën, përgjegjësinë dhe obligimet e tyre ndaj punës në mënyrë që të arrijnë lirinë e vërtetë dhe harmoninë me veten, familjet dhe shoqërinë e tyre. Pikëpamjet e tij të drejtpërdrejta për udhëheqjen, ekonominë, menaxhimin, konsulencën dhe rekrutimin, e kanë bërë atë një burim të vlefshëm për mediat që kërkojnë komente dhe njohuri mbi tema reale që kanë rëndësi. Është i pranishëm në shumë media në Kosovë: Klan Kosova, RTV 21, TV Dukagjini, KTV, RTK dhe TV SYRI.

SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

 

Konventa internacionale bashkon një herë në vit ekspertët më të mirë, vendor e ndërkombëtar, të cilët janë Maestro të fushëveprimtarisë dhe profesionit që ata kanë. Në ëtë mega event, këta ekspertë sjellin tema relevante për fushën e ndërmarrësisë dhe jo vetëm.

Konventa u ofron gjithmonë pjesëmarrësve të trajnimit:

1. Aftësim profesional;

2. Rrjetëzim;

3. Inspirim për të vazhduar tutje dhe transmeton fuqinë e transformimit të biznesit dhe zhvillimit personal e profesional të tyre.

Themelues i AKADEMISË SË EKSELENCËS NË BIZNES
Trajner inspirues, shitjes dhe lidershipit
Konsulent
Figurë ndikuese “Influencer”
Autor i librit “SUKSESI NË SHITJE”
Anëtar i jurisë së SUPERBRANDS
Trajner i shitjes në Lincoln Training Center Albania
Kontribues për shoqërinë
I ftuar në emisione të ndryshme

REGJISTROHU TANI PËR KONVENTËN E VI-TË DHE PËRFITO:

  • Artikuj informues për tema të ndryshme;

  • Këshilla të shkurtëra për tema të ndryshme të suksesit;

  • Njoftime rreth organizimit të Konventës, seminareve dhe aktiviteteve të ndryshme.

sq