Trajnimet tona janë të bazuara nga eksperienca mbi 27 vjeçare reale në shitje.

  • Investim në trajnime, çertifikime dhe pjesëmarrje në trajnimet më të mëdha botërore në industrinë e shitjes dhe marketingut.
  • Komunikimi në mënyrë efektive karshi secilit, duke dhënë këshilla praktike siguron që stafi juaj të realizojë objektivat personale e profesionale.
  • Qëllimi i trajnimeve është të kemi një mendje dhe sjellje sa më pozitive, për të fituar aftësi të reja në shitje, për të përmirësuar njohuritë përmes motivimit, për të kuptuar shitjet, për të bërë plane, për të vënë qëllime-objektiva dhe për menaxhim të mirë të kohës.

Anëtar i jurisë së Superbrands Kosova

Trajneri i shitjes për

LINCOLN CENTERS OF ALBANIA

Denis Gafuri Sales Training

Ka përmirësuar ecurinë e shitjeve të mijëra individëve, bizneseve të vogla / të mesme dhe të mëdha. Metodat tona të dëshmuara sigurojnë që firma juaj të investojë në trajnimin më të mirë të mundshëm të shitjeve që ndikon pozitivisht në biznesin dhe në imazhin tuaj. Dëshmi dhe komente të marra nga trajnimet e dedikuara për kompani dhe në seminaret tona të hapura, vazhdimisht demonstrojnë suksesin e trajnimit tonë dhe kjo është arsyeja pse kompanitë kthehen tek ne kohë pas kohe.

Në një ekonomi ku klienti është mbret, përfaqësuesit e shitjeve janë motori i kompanisë i cili gjeneron të hyra nga produktet ose shërbimet që shesin.

Denis Gafuri

DËSHMI E PËRKUSHTIMIT DHE PASIONIT PËR SHITJE

  • Autori i parë në Kosovë, i cili dedikoi kohen per libër mbi shitjen, duke dhënë këshillat dhe rekomandimet e tij për rritje të shitjeve dhe suksese afatgjatë.
  • I përkthyer në gjuhë Angleze dhe shitet në amazon.com

BRIAN TRACY / SHBA

Me trajnerin më të madh të Shitjes:

MBA SEMINAR

VJENË, AUSTRI

“10X GROWTH” nga GRANT CARDONE.

Pjesëmarrja në konferencën më te madhe për shitje në botë,

në Miami – Florida, SHBA:

JOHN MAXWELL / SHBA

Me trajnerin më të madh për lidership

Rezultatet nga trajnimet tona

Perfomancë të shkëlqyer

Komunikim të zhvilluar

Rritje shitjesh

Zhvillim të biznesit

sq