SJELLISIMO – platformë dhe shërbim i ri, i cili do të i’u ndihmoj konsumatorëve të kenë një qasje shumë më të lehtë për të porositur ushqimin e tyre të preferuar nga ambienti i tyre, kudo që ata ndodhen, brenda zonës së Prishtinës.Platforma dhe i gjithë stafi i saj, jemi të ngazëllyer dhe entuziastë për lancimin e shërbimit më të ri në vend, i cili na ofron mundësinë për të porositur ushqimin tuaj online nga restaurantet më të mira në vend. I’u vjen direkt nga restauranti, në vendin që ju e keni porositur.

Sot, me datë 05.10.2020 është nder dhe kënaqësi e veçantë, të i’u njoftojmë se është lancuar kjo platformë – SJELLISIMO, e cila është më modernja në vend dhe në rajon., andaj, e keni rastin për të provuar shërbimin profesional, ushqimin e shijshëm që JU e zgjedhni dhe super ëmbëlsirën gratis, e cila i’u vjen dhuratë nga pastiçeria më e mirë në vend: AGUSHOLLI FAMILY.

 

 

Shkarko aplikacionin, bëjeni porosinë tuaj të parë e përfitoni dhuratën!

 

Aplikacionin e gjeni për t’a shkarkuar në dy platforma:

IOS (APP STORE) & ANDROID (PLAY STORE).

Image preview