Konventa vjetore “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, është vendi i duhur për të promovuar kompaninë / brendin tuaj, sepse kushdo që është pjesëmarrës i konventës, ka të vetmin qëllim: SUKSESIN!

Gjithmonë aty ku bëhen bashkë kompanitë më të forta, njerëzit më të suksesshëm, liderët më të mirë, padyshim që nuk mbetet vend për diçka tjetër përveç zhvillimit tuaj personal dhe profesional.

Kjo konventë është programi që një herë në vit i bashkon menaxherët për të ndarë idetë dhe çështjet e biznesit në shitje. Organizatorët e eventit, i falenderojnë në mënyrë jashtëzakonisht të veçantë të gjithë partnerët e tyre aktual dhe i mirëpresin të gjithë ata që duan të bëhen partner sponsorues të eventit.

Emra të njohur, nga fushëveprimtari të ndryshme, si:

  • – Telegrafi.com;
  • – Bussiness Magazine AL;
  • – Kosova Press;
  • – Glam Radio;
  • – Sjellisimo.com;
  • – Office 1 Kosova;
  • – Jysk;
  • – Deko.

BËHU PARTNER:

  • sales@denisgafuri.com
  • 049 893 693