Ishte nder dhe kenaqesi e vecante ftesa per te qene speaker ne LEAPin Prishtina. Ne mesin e miqve dhe kolegeve te suksesshem, padyshim qe entuziazmi eshte prezent tek secili prej tyre.
Iu uroj suksese studenteve dhe i rekomandoj te angazhohen ne menyren maksimale ne punen qe ata do te bejne.

#AchieveGoals
#AchieveSuccess
#BeProfessional