Me sukses u kompletua trajnimi me stafin energjik te AB REKLAMA

SALES TRAINING me AGRO TRADE

SALES TRAINING me SANTEFARM

SEMINARI I SHITJES – MJESHTERIA E SHITJES PROFESIONALE -22.06.2018

Me sukses u krye ,,SAL€S TRAINING Workshop,, me stafin e KREATIV QERAMIKA .

SAL€S TRAINING Workshop at ARJETA GROUP.

#SALES TRAINING Workshop at ALBA Qeramika

KREATIV Qeramika \ Modulli 2 – Shitja Konsultative

Workshop me manaxheret e pikave te KUJTESAse.

Trajnim plot energji pozitive per Marketing dhe Shitje me gurpin e mrekullueshem te organziar nga OJQ Lady.

Me sukses u kompletua Trajnimi i Shitjes ( moduli I ) me stafin e shkëlqyeshëm të KUJTESËS . Grupi i dyte.

Me sukses u kompletua Trajnimi i Shitjes ( moduli I ) me stafin e shkëlqyeshëm të KUJTESËS . Grupi i pare.

Seminari  Mjeshtëria e Shitjes Profesionale, me BODY CODE, SAMURAJ, METRON,PARKU I AVENTURAVE RANCH,GASHI HOME COLLECTION, ALBED,HOME CENTER, I•NUKA, KOSOVA PRESS,ALBED, SHPIJA E KONTABILITETIT.

Trajnimi i Shitjes me stafin e shkëlqyeshme të KREATIV Qeramika.

Seminari i Shitjes me Italian Petrol Kosova

Trajnimi në OEK, ku pjesmarrës ishin : Stone Castle V&W, Rami Plast, Ontexi –Mont ,Real Dekor, Komtel Pe, A.T.Easy Fly.,Iliria si dhe musafir ishte Bjaram Fusha për prezantimin e ISO Standardeve.

Trajnimi i shitjes te ARJETA GROUP, Moduli i pare

Seminari me stafin e mrekullueshëm të Ballkan Special Në Mitrovicë.

Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

KOS ICT Confrence . Moderating the panel with guests from Raiffheisen Bank ,Gjirafa and AZ-Tech ,the topic : ,,The future of e-commence,,

SALES SEMINAR – MASTERY OF PROFESSIONAL SALES -24.10.2017

Seminari i Shitjes – Mjesteria e Shitjes Profesionale -15 Shtatore

ALBA QERAMIKA Sales Seminar and Team Building Activities

BRIAN TRACY Seminar : Total Business Mastery MBA  . Vienna -Austria

CEED Conference : ,,The future of Business,, Ljubljana Slovenia

At DAVID TOVEY – Conference

AFK- Sales Training

GOGAJ – AG Sales Training

EAC- Business Club Slovenia event – in presence of  the ambassador of Slovenia in Prishtina. Business strategy presentation for 2017.

BCK Sales seminar

FRUTTI – Sales Training