Date

May 25 2024
Expired!

Time

09:30 - 16:30

SALES BOOTCAMP PRISHTINA

Sales Bootcamp do trajtohet detaisht gjithqka qe e nderton procesin e shitjes. Perveq ligjerimit do kete shume interaktivitet dhe procese qe ndikojne jashtezakonisht ne zhvillimin e aftesive te shitjes dhe komunikimit. Disa nga temat qe do te trajtohen jane: angazhimi maksimal ne pune per te dhene rezultate maksimale ne pune, procesi para dhe pas shitjes, strategjite e shitjes, teknikat, komunikimi permes telefonit, intelegjenca emocionale dhe menaxhimi i stresit, gjuha e trupit, negocimi,dhe pjesa me delikate: mbyllja e shitjes si dhe cdo gje tjeter qe iu nevojitet per te qene nje super shites.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik