PËRBALLJA ME NDRYSHIMIN

Hotel Venus – Prishtinë

}

21 Tetor 2022 | 10:00 – 16:00

22 Tetor 2022 | 10:00 – 16:00

8 – 10 spikerë

500+

Kjo konferencë vjetore është programi i vetëm që na bashkon një herë në vit për të ndarë idetë dhe çështjet tona të biznesit në shitje. Ne kemi përvojë të jashtëzakonshme nga konferencat e viteve që lamë pas, ku ishin mbi 500 pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe rajoni. Në Konventat e mëparshme, ne kishim folës nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Sllovenia, Austria, Gjermania, Zvicra, Gjermania, Britania e Madhe, SHBA, Kanadaja, India dhe Izraeli. Konventat i ndihmuan të gjithëve në zhvillimin dhe realizimin e bashkëpunimeve të reja dhe pozitive me njëri-tjetrin.

 Konventa do zhvillohet për të pestën herë live. Ne, brenda këtyre viteve kemi arritur të krijojmë një familje të madhe me të gjitha kompanitë në industrinë e shitjes. Prioriteti ynë është promovimi i ideve të reja inovative për zhvillimin e industrisë dhe rritjen e produktivitetit.

FORMAL EDUCATION WILL MAKE YOU A LIVING. SELF EDUCATION WILL MAKE YOU A FORTUNE.
~ JIM ROHN

PAST CONVENTIONS

SPEAKERS FROM PAST CONVENTIONS

CONVENT IV

CONVENT III

CONVENT II

CONVENT I

en_US