Blog

A DËSHIRONI TË MAKSIMIZONI SHITJET TUAJA?

Komunikimi pozitiv është çelësi. Pasi që komunikimi i duhur pozitiv ndaj stafit dhe trajnimi i tyre ndikon në:  Maksimizimin e të hyrave tuaja; Forcimin e lidhjes së stafit për kompaninë; Përfaqësim i dinjitetshëm i stafit karshi klientëve;...

KONVENTA E IV: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

KONVENTA E IV: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

Nxito rezervo vëndin tend, përfito nga çmimi mezbritje Mundësia më e mirë, tani gjendet në dorën tuaj! A do ta shfrytëzoni?Duke u bazuar në Konventat e kaluara, pjesëmarrës të shumtë nga vende të ndryshme, umblodhën në një vend, duke pasur një qëllim: SUKSESIN në...

PËRFITO NGA ÇMIMI I HERSHËM I SHITJES SË BILETAVE

PËRFITO NGA ÇMIMI I HERSHËM I SHITJES SË BILETAVE

Është hapur zyrtarisht procesi i shitjes së biletave për Konventën e IV-të: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT. Konventa do të mbahet me 23 Tetor 2021, e cila do të organizohet në dy forma: live dhe online. Iu takon juve të bëni përzgjedhjen se si dëshironi të na bashkoheni...

Pse është i rëndësishëm suksesi yt në jetë?

Pse është i rëndësishëm suksesi yt në jetë?

Konventa “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” 2021 tashmë është bërë pjesë e pa ndarë e atyre që e duan Suksesin dhe janë pro ndryshimit pozitiv të vetvetes. Sa është e rëndësishme të arrish Sukses për ty? Kë do të doje ta shihje / dëgjoje në këtë Konventë? Cila është tema që...

3 KËSHILLA TË SHITJES NGA SHITËSIT E SUKSESSHËM

3 KËSHILLA TË SHITJES NGA SHITËSIT E SUKSESSHËM

Çfarë e bën një shitës të shkëlqyeshëm? Kjo është një pyetje e thjeshtë për nga forma e të pyeturit, por, komplekse nga definimi i saj, andaj, nuk ka një përgjigje të përsosur. Të gjithë kanë përkufizimin e tyre në atë që e bën një shitës të shkëlqyeshëm. Sidoqoftë,...

7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË

7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË

Sipas një studimi të Hubspot, është bërë një hulumtim për aftësitë e buta që i dallon Super Shitësit. Çfarë i dallon shitësit e mirë nga ata super të mirë? Ndoshta nuk është zotërimi i tyre i CRM dhe as numri i email-eve të kërkimit që ata dërgojnë çdo ditë. Ato...

en_US