Një nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni për të rritur biznesin tuaj është aftësia juaj për t’iu përgjigjur në mënyrë koncize një prej pyetjeve më të rëndësishme, “Çfarë bëj unë?” Mësoni strategji të thjeshta për të prezantuar veten dhe për të vënë në pah atë që ju veçon nga konkurrenca juaj, duke përdorur fjalë profesionale për të tërhequr klientët dhe për të fituar biznesin e tyre.

ALLA BARDOV është themeluesja e Sell Yourself For Success. Ajo është autore, folëse, eksperte e shitjeve të drejtpërdrejta dhe trajnere e përshpejtimit të shitjeve. Karriera e Alla-së përfshin mbi 30 vjet eksperiencë në kontabilitetin e korporatave më të mira të Fortune 100, shitjet në rrjet dhe trajnimet e korporatave. Ajo punon me organizata, sipërmarrës dhe individë për t’u bërë më efikase dhe efektive në aktivitetet e tyre për të transformuar rezultatet e tyre të shitjeve.

Tema: Beyond Elevator Pitches: How to Introduce Yourself in Style

 

Rezervo tani në: https://tickets.paysera.com/en/event/konventa-suksesi-eshte-qellimi-yt

Për të përfituar nga zbritja e biletave grupore, na kontaktoni në: +383 49 893 693 | +383 49 893 888

en_US