Nxito rezervo vëndin tend, përfito nga çmimi me
zbritje

Mundësia më e mirë, tani gjendet në dorën tuaj! A do ta shfrytëzoni?
Duke u bazuar në Konventat e kaluara, pjesëmarrës të shumtë nga vende të ndryshme, u
mblodhën në një vend, duke pasur një qëllim: SUKSESIN në punën që bëjnë. Kjo konventë nuk
është vetëm një organizim i rëndomtë, por, një MEGA EVENT, një biletë për ata që duan të jenë
SUPER TË SUKSESSHËM në jetën dhe në biznesin e tyre. Një ENERGJI e paparë nga secili
folës, e cila përcjellet deri tek secili pjesëmarrës – EMOCION I JASHTËZAKONSHËM!
The Convention always offers training participants:
– Trajnim;
– Rrjetëzim;
– Inspirim për të vazhduar tutje dhe transmeton fuqinë e transformimit të biznesit dhe
zhvillimit personal e profesional të tyre.
TANI, JU e keni rradhën për të shfrytëzuar këtë mundësi. Të investoni në vetëpërmirësimin tuaj
dhe të mësoni nga persona të jashtëzakonshëm.
Bëhuni pjesë e kësaj konvente, duke e sfiduar veten për të zbuluar aftësitë dhe potencialin e
pazbuluar që ndodhet brenda jush.

Rezervo vendin tënd në: suksesieshteqellimiyt.com apo 049 893 693 & 049 893 888
Kur: 23 Tetor 2021 | 09:00 – 19:00
Ku: Hotel Golden Imperial – Prishtinë

en_US