DENIS GAFURI

About Denis

Denis Gafuri is the CEO of Denis Gafuri Sales Training, international speaker, entrepreneur, author of "SUCCESS IN SALES - LIFE IS A SALE" and founder of the International Convention of Business and Entrepreneurs "SUCCESS IS YOUR GOAL". Denise, as an influential figure in our society, of their followers and followers to achieve success in their task, responsibility and obligation, in order to be true and in harmony with themselves, their families and their society.

KOMPANI PJESËMARRËSE NË TRAJNIME TONA

Years of EXPERIENCE

Participants in trainings

Success in sale

Book "Success in sale" - Life is sale

The first author in Kosovo to dedicate time to a book on sales

Shitja është transferi i entuziazmit, po s’e bëre prezantimin me zemër dhe entuziazëm nuk do ta realizosh shitjen, për shkak se konkurrenca është e madhe si në aspektin e çmimeve dhe kualitetit, ashtu edhe të llojllojshmërisë së produkteve. Entuziazmi yt e bën diferencën.

Videos of coaching

Partners

What our partners say?

We just started the week and believe me, the energy of training has doubled. We are convinced that this energy will multiply the results. Thank you on behalf of all colleagues. "

Benilda Simaku

AR-BI DISTRIBUTION

Thanks to his great skills and specific approach, the young participants of the training had the opportunity to learn the specific methodology and access towards the Market and Sales. We consider that Mr. Gafuri is a reliable person, constructive, solution-oriented and devoted to his duty as a trainer.

Doruntina Ismaili

CARITAS KOSOVA

Our staff had the pleasure of learning more about sales through the potential experience-based training provided by you. We are enthusiastic to implement the skills gained in this training in our lives. ”

Valjeta Krasniqi

VALI IMPEX

One of the workers told me: Denise inspired me to continue my studies which left me with half. I believe that for you this is not the first time that you directly influence the clarification of their ideas, but for us, it was an unforgettable experience. I believe that the training will affect the increase of their potential in individual and collective plans, which will be reflected in our business.

Pranvera Pashoja

PROPPER PIZZA

 

Partnerët

Dolphins Group

Dolphins Group janë specialistë në fushën e teknologjisë duke ndihmuar klientët të dixhitalizojnë biznesin e tyre.Ofrojnë të gjitha shërbimet teknologjike që premtojnë suksesin e biznesit tuaj duke përdorur teknologjitë më të fundit.

Telegrafi

Telegrafi Brand Studio janë mjeshtër të shkrimit, dizajnit, videos dhe digital marketingut. Janë të specializuar në krijimin e storjeve që nxisin emocion – qofshin ato përmes artikujve, videove,shëtitjeve virtuale 360 shkallë apo dizajnit. Ofron shërbime që fillojnë nga konceptimi i ideve e deri tek përmbushja e objektivave të brendeve.

Top Reklama

Bëjnë shtypin digjital, reklamat 3 Dimensionale, reklamat ndriçuese, sistemet e display-it me mënyrën më të mirë të përdorimit të teknologjisë së fundit, të kombinuar përzemërsisht me pasion për t’i kryer punë secilit klient.

Deko Solution

DEKO Solution është një nga kompanitë e para që ndryshon tregun përsa i përket cilësisë së ekranit në shkallë të gjerë. Qëllimi i DEKO Solution është të ofrojë cilësitë më të mira të produktit dhe mbështetjen pas shitjes.

Glam Radio

Latest posts

SIGN UP TO RECEIVE INFORMATION ITEMS

Connect with me

Mos humb të rejat e fundit!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

en_US