Driton Nikci- Gjermani: Eshte ndermares Kosovar me residence ne Koln te Gjermanise.

Pervoje te madhe biznesi ne kompanite e sigurimeve dhe ne ndertimtari ne Gjermani.

Aktualisht eshte CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”