Kemi nderin dhe kenaqesine te kemi me ne, nje ekspert nderkombetar te lartë te ndermarrjeve te vogla dhe te mesme, per ndermarresi dhe inovacion.

Ekspert i ndermarresise, lidershipit, nje super ligjerues ne disa fakultete te Sllovenise dhe ne disa fakultete nderkombetare. Nje trajner i madh, i cili ishte folës edhe ne dy konventat e menaxhereve te shitjes “SUKSESI ESHTE QELIMI YT”. Me mbi 30 vjet eksperience ne ndermarresi, na keshillon se si te rinjet te fokusohen ne ide dhe ngritje te aftesive te reja. Cka te mesojme?

Duhet te komunikojne me nderkombetaret ne te gjithe boten per shkembim te eksperiencave,

  • Çka nuk duhet te bejme kur mesojme nga gabimet?
  • Pse duhet t’i pyesim ata qe kane pesuar deshtime?
  • Gjerat qe nuk jane bere si duhet.
  • Ndertimi i brendit personal ne biznes.
  • Cka flet e cka ben? Rezultatet te cilat i jap?
  • Mbrojini vlerat dhe terhiqini miqte, ndani vlerat e njejta me miqte tuaj, cfare audience percjellni, hulumtimi i industrise etj.
  • Shprehite, pasionet, gabimet, besimi, njohurite, skuadra e mire, eksperienca.
  • Veproni ne menyre vullnetare qe t’i shtoni vlere vetes tuaj.

Për më shumë informacione nga ne, ju lutem t’a bëni like dhe subscribe në kanalin tonë në youtube! Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Twitter: https://twitter.com/home?lang=en