Kemi nderin dhe kenqesine te kemi me ne, ekspertin nga Tirana, i cili vjen me shume eksperience ne fushen e patundshmerise. Nje person, me nje qasje super pozitive ne menyre te vazdueshme frymezon njerezit per te filluar nje dite te suksesshme. Nje person, i cili investon vazhdimisht ne vetepermiresim, duke lexuar libra, duke ndjekur seminare, trajnime, konferenca me qellim qe te permiresimit te tij dhe te biznesit te te tjereve.

Ishte pjesemarres si foles edhe ne Konveten Per Menaxhere te Shitjes: “SUKSESI ESHTE QELLIMI YT”.

Çka do te mesojme?

  • Rendesia e zgjimit te hershme dhe rituali i mengjesit per nje dite te suksesshme;
  • Rendesia e edukimit;
  • Rendesia e buzeqeshjes;
  • Rendesia e Shendetit mental dhe fizik;
  • Autoret e librave te cilet kane bere kthes ne jeten e tij per te mire;
  • Gabimet;
  • Çka kishte ndryshuar po te fillonte nga e para dhe shume gjera tjera te mira qe do te ju ndihmojne juve ne jete dhe karrieren e punes.

Për më shumë informacione nga ne, ju lutem t’a bëni like dhe subscribe në kanalin tonë në youtube! Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Twitter: https://twitter.com/home?lang=en