Ashtu si çdo të premte, në ora 12:00 nuk duhet të mungoni të shihni emisionin më të ri “Suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejtë suksesit.

Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, po ju njoftojmë që në emisionin e radhës do të kemi të ftuar Sevdaim Vitia – i cili vjen nga nje familje patritotike, që ra dëshmore për lirinë e Kosovës, të plagosur. Nje ish luftëtarë i lirisë, pjesëtar i UÇKsë, invalid lufte i plagosur, postj epror i lartë në FSK. Tani është një ndërmarrës i suksesshem, pronar i firmës me patundshmëri “AGONI Patundshmëri”:. Një njeri plot pozitivitet dhe vlera i cili i reflekton ato në çdo bisedë, kur pa u ankuar për të kaluar e vështirë.

  • Nga Sevdaiu do të mësojmë sfidat me të cilat eshte ballafaqur gjatë jetës.
  • Ndarja e eksperiencave në ndërmarrësi;
  • Cili ka qenë faktori që i ka ndihmuar të jetë i suksesshëm?;
  • Gabimet që janë bërë gjatë rrugës;
  • Përkushtimi në punë;
  • Trajtimi i punëtorit në firmë dhe shumë të tjera.

 

Për më shumë informacione, mund ta bëni like dhe subscribe kanalin në YouTube.

Si dhe, mund të na ndiqni dhe të na kontaktoni në rrjetet tona sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/denisgafurisalestraining/

Instagram: https://www.instagram.com/denisgafuri/

Linkedin & Twitter: https://twitter.com/home?lang=en