Webinar: RIKTHIMI I FUQISHËM NË BIZNES, PAS COVID-19!

Qasja e re në komunikimin me klientët tanë; Disa mënyra për t’a tejkaluar krizën; Si të vazhdoni të shisni dhe njëkohësisht të bëni biznes?; 16 hapat e shitjes, pas COVID-19. Webinar pa pagesë i ofruar nga kompania “Denis Gafuri Sales Training”, si përkrahje dhe motivim për shkak të situatës së vështirë të krijuar nga COVID-19. [...]