12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË

Pavarësisht formës, disa gjëra / objekte thjeshtë nuk përshtaten me mjedisin aktual, në të cilin ato gjenden. Andaj, përshtatja në fushën e shitjeve dhe jo vetëm, do të thotë zhvendosje e rrethanave. Mosefektiviteti i shitësve në fushën e shitjes nënkupton që ata duhet të ndryshojnë mënyrën e qasjes ndaj gjërave. Sipas ekspertëve të Hubspot, këto [...]

By |2021-05-18T12:41:57+00:0018 Maj, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te 12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË Janë të Mbyllura

KOSTOJA E HUMBJES SË PUNONJËSVE TUAJ MË TË MIRË (SI TA SHMANGNI ATË?)

Sipas një hulumtimi të bërë National Research Business Institute (SHBA), rreth 23% e punonjësve ndërrojnë kompaninë ku punojnë për shkak të mungesës së mundësive dhe kufizimit të zhvillimit personal dhe trajnimit. Motiv shtesë për të lënë vendin aktual të punës është edhe jo përshtatshmëria, mos pëlqimi ndaj stafit udhëheqës apo liderit të tyre, mbingarkesa etj. [...]

By |2021-02-18T10:16:21+00:0018 Shkurt, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te KOSTOJA E HUMBJES SË PUNONJËSVE TUAJ MË TË MIRË (SI TA SHMANGNI ATË?) Janë të Mbyllura

RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

  Nga periudha e vështirë e pandemisë nga viti që lamë pas, bizneset anë e mbanë botës kanë pasur tendencën të dobësohen. Kjo, sepse klientët zvogëlojnë shpenzimet dhe reduktojnë operacionet dhe rrjedhën normale për të rregulluar modelet e tyre të biznesit në hap me ndryshimet. Megjithatë, ekspertët e shitjeve, edhe pse përballen me sfida nga [...]

By |2021-01-27T14:37:44+00:0026 Janar, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE Janë të Mbyllura

AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja! Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është qëllimi yt”, të organizuar nga Denis Gafuri. Mos humb kohë [...]

By |2020-12-03T06:52:31+00:003 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT Janë të Mbyllura

SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY

Që nga mosha 16 vjeçare, Shkelzen Jusaj, filloi të dedikojë kohën e tij e të punojë për një jetë më të mirë për vete dhe rrethin e tij, duke u bashkuar në vazhdimin e traditës familjare! Diçka që nuk parashikoi është se do të kishte sukses kaq të madh. Krijoi 31 vite përvojë të pazëvendësueshme [...]

By |2020-12-03T07:00:12+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY Janë të Mbyllura

DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH

Driton Nikci- Gjermani: Eshte ndermares Kosovar me residence ne Koln te Gjermanise. Pervoje te madhe biznesi ne kompanite e sigurimeve dhe ne ndertimtari ne Gjermani. Aktualisht eshte CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”

By |2020-12-03T06:56:54+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH Janë të Mbyllura

CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN

Mirela Sula ka 7 vite që jeton në Londër dhe uhdëheq një nga organizatat më të mëdha për gratë sipërmarrëse në botë. Para se të vinte në Londër, Mirela ka punuar si lektore e psikologjisë në universitetin e Tiranës. Gjithashtu ka koordinuar “Rrjetin e Grave për barazi në Vendimmarrje” dhe ka drejtuar “Qendrën Shqiptare të [...]

By |2020-11-20T15:24:55+00:0020 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN Janë të Mbyllura

TRAJNER DHE KËSHILLTAR NDËRKOMBËTAR MARKETINGU

Jordan Berginc PhD është një trajner dhe këshilltar ndërkombëtar i njohur në fushën e marketingut dhe menaxhimit të projektimit, kreativitetit, sipërmarrjes, inovacionit. Ai ka bashkëpunuar dhe menaxhuar shumë projekte kombëtare dhe ndërkombëtare në zonën e NVM-ve dhe ekosistemit e bizseseve fillestare. Ndër të tjera, ai është angazhuar për shumë vite me fillimin e aktiviteteve në [...]

By |2020-11-20T15:24:47+00:0020 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te TRAJNER DHE KËSHILLTAR NDËRKOMBËTAR MARKETINGU Janë të Mbyllura

DIANA BEQARI PUSHI – FOLËSE NË KONVENTË

Diana Pushi është një profesioniste me një profil akademik të lartë. Statisticiene nga Universiteti i Tiranës. E licensuar në Kanada në 3 fusha: në atë të Financës me titullin CPA; të Menaxhimit të Njohurive; dhe të Ekselencës. Krahas ekspertizës në biznes, financë dhe menaxhim projekti, Diana është e a pasionuar në fushën e zhvillimit të [...]

By |2020-11-10T15:01:08+00:0010 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te DIANA BEQARI PUSHI – FOLËSE NË KONVENTË Janë të Mbyllura

MËSUES I MEDITIMIT, HIPNOZËS TERAPIKE DHE MEDITIMIT TERAPIK

Sheki Useini, është bartës i brezit të ri në Karate – si sport luftarak. Pjesëmarrës në mbi 40 ndeshje kombëtare e ndërkombëtare në Karate dhe Kikboks. Si emigrant në Zvicër filloi karrierën e tij, për: Arte marciale; Meditim; Himpnozë; Psikologji; Filozofi; Themelues dhe udhëheqës i shkollës së Karatesë në Zvicërr. Autor i „Kush je ti..?“ [...]

By |2020-11-06T19:28:17+00:006 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te MËSUES I MEDITIMIT, HIPNOZËS TERAPIKE DHE MEDITIMIT TERAPIK Janë të Mbyllura
Go to Top