ORGANIZATOR / Folës në Konventën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”

Trajner për shitje / folës inspirues; Mban titullin MBA, në Administrim të Biznesit; Trajner i shitjes për kompani vendore dhe ndërkombëtare; Ka qenë pjesë kyçe e ndërtimit të 7 firmave / bizneseve shumë të suksesshme; I certifikuar si “In Company Trainer” dhe “Master Trainer”. Trajnimet e tij janë të bazuara në eksperiencën mbi 27 vjeçare [...]

By |2020-11-04T16:42:38+00:004 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te ORGANIZATOR / Folës në Konventën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” Janë të Mbyllura

SI TË POROSITNI BILETËN TUAJ?

Tani, e keni mundësinë të rezervoni biletën tuaj në konventën vjetore “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, në www.denisgafuri.com. Eja ti, e merr me vete edhe miqtë tuaj për të përfituar zbritje më të madhe nga blerja. E nëse keni dilema se si shkon procesi i regjistrimit, KJO – ËSHTË ZGJIDHJA! Hap pas hapi, të gjitha i [...]

By |2020-11-03T12:26:12+00:003 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te SI TË POROSITNI BILETËN TUAJ? Janë të Mbyllura

KONVENTA “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” – VENDI I DUHUR PËR MË TË MIRËT

Konventa vjetore “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, është vendi i duhur për të promovuar kompaninë / brendin tuaj, sepse kushdo që është pjesëmarrës i konventës, ka të vetmin qëllim: SUKSESIN! Gjithmonë aty ku bëhen bashkë kompanitë më të forta, njerëzit më të suksesshëm, liderët më të mirë, padyshim që nuk mbetet vend për diçka tjetër përveç [...]

By |2020-10-30T17:29:45+00:0030 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te KONVENTA “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” – VENDI I DUHUR PËR MË TË MIRËT Janë të Mbyllura

A JENI GATI PËR TA MBAJTUR KONVENTËN NGA SHTËPIA?

Mundësia më e mirë, tani gjendet në dorën tuaj! A do ta shfrytëzoni?   Duke u bazuar në dy Konventat e kaluara për Menaxherë të Shitjes, me mijëra pjesëmarrës nga vende të ndryshme, u mblodhën në një vend, duke pasur një qëllim: SUKSESIN në punën që bëjnë. Kjo konventë nuk është vetëm një organizim i [...]

By |2020-10-23T12:11:11+00:0020 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te A JENI GATI PËR TA MBAJTUR KONVENTËN NGA SHTËPIA? Janë të Mbyllura

LE T’A NDËRTOJMË SË BASHKU “KONVENTËN MË TË MADHE PËR MENAXHERË TË SHITJES”

Kemi privilegjin të i’u njoftojmë që do t’a organizojmë “Konventën vjetore më të madhe për Menaxherë të Shitjes”. Ky mega event, këtë vit do të mbahet online, në formë të webinarit, do të jetë dyditore, si dhe do të mbahet me datat 20 dhe 21 Nëntor 2020. Në këtë konventë do të marrin pjesë folës [...]

By |2020-10-23T12:10:46+00:0014 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te LE T’A NDËRTOJMË SË BASHKU “KONVENTËN MË TË MADHE PËR MENAXHERË TË SHITJES” Janë të Mbyllura

Përfitoni sot nga lancimi i platformës SJELLISIMO

SJELLISIMO – platformë dhe shërbim i ri, i cili do të i’u ndihmoj konsumatorëve të kenë një qasje shumë më të lehtë për të porositur ushqimin e tyre të preferuar nga ambienti i tyre, kudo që ata ndodhen, brenda zonës së Prishtinës.Platforma dhe i gjithë stafi i saj, jemi të ngazëllyer dhe entuziastë për lancimin [...]

By |2020-10-14T13:30:16+00:0014 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te Përfitoni sot nga lancimi i platformës SJELLISIMO Janë të Mbyllura

Ndertimi i besimit si faktor i suksesit ne biznes

Ne emisionin "Suksesi eshte qellimi yt", me te ftuar: z. Afrim Durmishi, keni mundesine te degjoni storien dhe rrugetimin e tij te suksesit: - Prejardhja e tij dhe veshtiresite pergjate jetes; - Aftesite e tij ne procesin e te berit biznes; - Vendimi me i veshtire nne fillimet e tij; - Betimi qe beri ndaj [...]

By |2020-10-01T13:02:15+00:001 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te Ndertimi i besimit si faktor i suksesit ne biznes Janë të Mbyllura

Të mësojmë nga storiet e njerëzve të suksesshëm

Emisioni “Suksesi është qëllimi yt” ‘sht’ emision inspirues, i cili ka për qëllim motivimin dhe frymëzimin e audiencës, për ata që kan’ qëllime para vetes, por, nuk gjejnë shembullin dhe modelin e duhur. Emisioni njihet për: Gjallërinë e bisedës; Lirinë e të shprehurit; dhe Spontanitetin. Të arrish t’i motivosh njerëzit nënkupton të qenurit i përgjegjshëm [...]

By |2020-09-02T14:33:34+00:002 Shtator, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te Të mësojmë nga storiet e njerëzve të suksesshëm Janë të Mbyllura

Trajnimet bejne diferencen!

Trajnimet nuk jane fokusi yne. Te ndryshuarit e sjelljes ESHTE. Trajnimet tona te shitjes janë profesionale dhe të përshtatshme për shitës të të gjitha niveleve. E keni mundesine te zgjedhni llojin tuaj te trajnimeve: Rritje e shitjeve; Rritje e performances; Motivim i stafit per angazhim maksimal ne pune.

By |2020-08-12T13:51:29+00:0012 Gusht, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te Trajnimet bejne diferencen! Janë të Mbyllura
Go to Top