PËRFITO NGA ÇMIMI I HERSHËM I SHITJES SË BILETAVE

Është hapur zyrtarisht procesi i shitjes së biletave për Konventën e IV-të: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT. Konventa do të mbahet me 23 Tetor 2021, e cila do të organizohet në dy forma: live dhe online. Iu takon juve të bëni përzgjedhjen se si dëshironi të na bashkoheni këtë vit. Konventa do të mbahet në Golden [...]

By |2021-09-10T10:52:19+00:0010 Shtator, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te PËRFITO NGA ÇMIMI I HERSHËM I SHITJES SË BILETAVE Janë të Mbyllura

Pse është i rëndësishëm suksesi yt në jetë?

Konventa “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” 2021 tashmë është bërë pjesë e pa ndarë e atyre që e duan Suksesin dhe janë pro ndryshimit pozitiv të vetvetes. Sa është e rëndësishme të arrish Sukses për ty? Kë do të doje ta shihje / dëgjoje në këtë Konventë? Cila është tema që të intereson më shumë? Ky, [...]

By |2021-09-06T10:59:34+00:006 Shtator, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te Pse është i rëndësishëm suksesi yt në jetë? Janë të Mbyllura

3 KËSHILLA TË SHITJES NGA SHITËSIT E SUKSESSHËM

Çfarë e bën një shitës të shkëlqyeshëm? Kjo është një pyetje e thjeshtë për nga forma e të pyeturit, por, komplekse nga definimi i saj, andaj, nuk ka një përgjigje të përsosur. Të gjithë kanë përkufizimin e tyre në atë që e bën një shitës të shkëlqyeshëm. Sidoqoftë, ne kemi intervistuar kohët e fundit klientët [...]

By |2021-07-14T09:01:20+00:0014 Korrik, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te 3 KËSHILLA TË SHITJES NGA SHITËSIT E SUKSESSHËM Janë të Mbyllura

7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË

Sipas një studimi të Hubspot, është bërë një hulumtim për aftësitë e buta që i dallon Super Shitësit. Çfarë i dallon shitësit e mirë nga ata super të mirë? Ndoshta nuk është zotërimi i tyre i CRM dhe as numri i email-eve të kërkimit që ata dërgojnë çdo ditë. Ato aftësi dhe detyra janë të [...]

By |2021-07-02T12:05:13+00:002 Korrik, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te 7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË Janë të Mbyllura

12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË

Pavarësisht formës, disa gjëra / objekte thjeshtë nuk përshtaten me mjedisin aktual, në të cilin ato gjenden. Andaj, përshtatja në fushën e shitjeve dhe jo vetëm, do të thotë zhvendosje e rrethanave. Mosefektiviteti i shitësve në fushën e shitjes nënkupton që ata duhet të ndryshojnë mënyrën e qasjes ndaj gjërave. Sipas ekspertëve të Hubspot, këto [...]

By |2021-05-18T12:41:57+00:0018 Maj, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te 12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË Janë të Mbyllura

KOSTOJA E HUMBJES SË PUNONJËSVE TUAJ MË TË MIRË (SI TA SHMANGNI ATË?)

Sipas një hulumtimi të bërë National Research Business Institute (SHBA), rreth 23% e punonjësve ndërrojnë kompaninë ku punojnë për shkak të mungesës së mundësive dhe kufizimit të zhvillimit personal dhe trajnimit. Motiv shtesë për të lënë vendin aktual të punës është edhe jo përshtatshmëria, mos pëlqimi ndaj stafit udhëheqës apo liderit të tyre, mbingarkesa etj. [...]

By |2021-02-18T10:16:21+00:0018 Shkurt, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te KOSTOJA E HUMBJES SË PUNONJËSVE TUAJ MË TË MIRË (SI TA SHMANGNI ATË?) Janë të Mbyllura

RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

  Nga periudha e vështirë e pandemisë nga viti që lamë pas, bizneset anë e mbanë botës kanë pasur tendencën të dobësohen. Kjo, sepse klientët zvogëlojnë shpenzimet dhe reduktojnë operacionet dhe rrjedhën normale për të rregulluar modelet e tyre të biznesit në hap me ndryshimet. Megjithatë, ekspertët e shitjeve, edhe pse përballen me sfida nga [...]

By |2021-01-27T14:37:44+00:0026 Janar, 2021|Blog, Blog-Shqip|Komentet te RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE Janë të Mbyllura

AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja! Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është qëllimi yt”, të organizuar nga Denis Gafuri. Mos humb kohë [...]

By |2020-12-03T06:52:31+00:003 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT Janë të Mbyllura

SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY

Që nga mosha 16 vjeçare, Shkelzen Jusaj, filloi të dedikojë kohën e tij e të punojë për një jetë më të mirë për vete dhe rrethin e tij, duke u bashkuar në vazhdimin e traditës familjare! Diçka që nuk parashikoi është se do të kishte sukses kaq të madh. Krijoi 31 vite përvojë të pazëvendësueshme [...]

By |2020-12-03T07:00:12+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY Janë të Mbyllura

DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH

Driton Nikci- Gjermani: Eshte ndermares Kosovar me residence ne Koln te Gjermanise. Pervoje te madhe biznesi ne kompanite e sigurimeve dhe ne ndertimtari ne Gjermani. Aktualisht eshte CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”

By |2020-12-03T06:56:54+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH Janë të Mbyllura
Go to Top