Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve

Nga Nathan Grieve, shkrimtar dhe sipërmarrës   Dërgesa e parë e këpucëve të Phil Knight (CEO i Nike) mbërriti nga Japonia në prill të vitit 1964. Ai e la punën e tij si kontabilist për t’u përqendruar vetëm në shitjen e këpucëve, nga bagazhi i makinës së tij. “Strategjia ime e shitjes ishte e thjeshtë [...]

By |2020-01-10T17:12:00+00:0010 Janar, 2020|Blog, Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve Janë të Mbyllura

Organizohet trajnimi me temën “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit”

Denis Gafuri trajner i shitjes organizon seminarin e radhës, mirëpo këtë here me një temë shumë interesante, “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit”. Është koha ideale për një seminar të tillë, për t’u përgatitur për vitin e ri 2019 me një qasje ndryshe të stafit tuaj të në komunikim dhe [...]

By |2019-04-23T07:36:38+00:003 Janar, 2019|Blog, Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te Organizohet trajnimi me temën “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit” Janë të Mbyllura

KONVENTA E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES 9 NENTOR 2018 / Hotel International, magjistralja Prishtinë – Shkup.

Denis Gafuri Sales Training, organizon Konventën e I-rë të menaxherëve të shitjes me titull “E ardhmja është këtu, mësoni si të bëni shitje intelegjente” e cila do të mbahet në 9 nëntor 2018 në Hotel Internacional magjistralja Prishtinë – Shkup. Në këtë seminar do të ketë edhe folës nga Sllovenia, Gjermania, Shqipëria, Maqedonia si dhe [...]

By |2019-04-23T07:41:14+00:0013 Shtator, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te KONVENTA E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES 9 NENTOR 2018 / Hotel International, magjistralja Prishtinë – Shkup. Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin

Ka shumë detaje të rëndësishme për sukses në shitje, gjatë komunikimit me klientin. Te çdo kontakt, me çdo klient, ka potenciale për shitje, madje edhe në rastet kur ju veç mundoheni të lini përshtypje të mirë në shërbimin ndaj klientit. Për t’ia dalë mbanë, ka qasje se si t’i hapet rruga drejt shitjes dhe se [...]

By |2019-04-23T07:40:05+00:0021 Maj, 2018|Blog, Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin Janë të Mbyllura

Aktiviteti Via Ferrata – Team Building

Ndërtoni ekip prej individëve në kompani Denis Gafuri Sales Training do ju ndihmojë që nëpërmes aktiviteteve në natyrë të ndërtoni ekip nga individët e punësuar te ju duke organizuar ngjarje në bjeshkët e bukura te Rugovës. Varësisht nga ekipi juaj ju mund të zgjedhni aktivitete të ndryshe që në fund do të shoqërohen me [...]

By |2019-04-23T07:38:49+00:004 Prill, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te Aktiviteti Via Ferrata – Team Building Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

Të gjithë ne – pa marrë parasysh profesionin që kemi (arkitekt, mjek, avokat, dizajner, gazetar, kamerier, berber, profesor etj.) – jemi në shitje; shesim së pari veten tonë e pastaj produktin apo shërbimin. Shesim duke u paraqitur të këndshëm, pozitivë, entuziastë dhe me plot energji. Këtë e bëjmë për të ndërtuar besimin me klientin. E, [...]

By |2018-02-19T14:59:02+00:0019 Shkurt, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë” Janë të Mbyllura

 INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

Kërko Ofertë Speciale për nderë të 10 vjetorit Pavarësisë. Shfrytëzoni rastin te merrni pjesë Seminar ekskluzive me temën ,,Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit,, nga eksperti i shitjes Denis Gafuri me një eksperiencë prej mbi njëzet e pesë vjet në shitje dhe bërjen e biznesit me kompani të suksesshme. Gjate këtij eventi edukativ intensiv [...]

By |2018-02-13T10:22:19+00:0030 Janar, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Komentet te  INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM. Janë të Mbyllura

Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce

Training Title: "PROFESSIONAL SALES MASTER" Course Type: Continuous Education in the Field of SALES AND COMMUNICATION It is a pleasure to invite you to participate in the exclusive seminar on the subject of "Successful Professional Sales Master" we have chosen this topic because we believe that the SELLER profession is one of the most courageous in today's [...]

By |2018-01-12T19:12:41+00:0012 Janar, 2018|Blog-En|Komentet te Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce Janë të Mbyllura

I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

By |2018-01-05T09:48:53+00:005 Janar, 2018|Blog-En|Komentet te I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica. Janë të Mbyllura
Go to Top