Blog2017-09-21T08:45:52+00:00

Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

By |December 1st, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Me ftesë nga Kolegji Riinvest dhe profesori Roland Spahiu, trajneri profesional Denis Gafuri të enjten ka mbajtur një ligjëratë para studentëve të këtij kolegji. Ai përvojën e tij, e ka ndarë me studentët e Kolegjit [...]

Comments Off on Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

Kontabilitet

By |November 20th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Kemi të angazhuar njerëz profesional, si Kontabilistë të cilët punojnë me metoda të avancuara në harmoni me Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Standardeve Vendore. Raportimi Financiar (regjistrimi, analizimi dhe përmbledhja e të dhënave, përmes takimeve, [...]

Comments Off on Kontabilitet

Seminar – Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit.

By |September 6th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

           Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit. Pas interesimit te madh dhe suksesit nga seminari i mbajtur me 15 Shtator kemi vendos me organizu nje seminar edhe [...]

Comments Off on Seminar – Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit.

Depërtimi i “Mjeshtëria e Shitjes” në Slloveni dhe fokusi për trajnime

By |September 4th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Trajneri i shitjes dhe ndërmarrësi nga Kosova Denis Gafuri, pas sukseseve në shumë trajnime me këshillat e tij për shitje dhe marketing të kompanive kosovare. Ai ka bërë një seri shkrimesh me fokus të dedikuar [...]

Comments Off on Depërtimi i “Mjeshtëria e Shitjes” në Slloveni dhe fokusi për trajnime

Mjeshtëria e shitjes (12): Industria e automobilave

By |August 15th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Para disa ditësh, bisedoja në Pejë me një familjar për çmimet e veturave të reja. Meqë çdo ditë jam në Prishtinë, më luti ta vizitojë një auto-sallon për ta verifikuar çmimin e një modeli. Të [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (12): Industria e automobilave

Mjeshtëria e shitjes (9): Ndëgjimi aktiv gjatë procesit të shitjes

By |June 20th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Mjeshtëria e shitjes (9): Ndëgjimi aktiv gjatë procesit të shitjes Cka është ndëgjmi activë? Ndëgjimi active ështe aftësia për ta ndëgjuar me vëmendje bashkëbiseduesin, në këtë rast klienitin duke mos e ndërhyrë gjatë bisedës, deri [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (9): Ndëgjimi aktiv gjatë procesit të shitjes

Mjeshtëria e shitjes (8): Ku po shkon tregtia online?

By |May 13th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Vitet e fundit diskutohet shumë për shitblerjet online: p.sh. si u hap amazon.com, ebay.com, Aliexpres.com, smardonline.com e tani edhe gjirafa50.com? Për sa kohë do të jetë aktuale tema e shitblerjeve online (e-commerce)? Kjo temë do [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (8): Ku po shkon tregtia online?

Mjeshtëria e shitjes (5). Sa të lartë e ke treguesin-Indeksin e aftësisë për të mësuar dhe vepruar?

By |May 12th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Materiali në vijim do t’ju ndihmojë në zhvillimin e aftësive tuaja personale. Imagjinoni sikur një sipërmarrës, doktor, arkitekt, jurist, IT dhe profesionistë të tjerë pasi kanë kryer shkollimin e tyre universitar, të zejtarisë , apo përvojës [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (5). Sa të lartë e ke treguesin-Indeksin e aftësisë për të mësuar dhe vepruar?

Mjeshtëria e shitjes (7): Ndërtimi i një shitoreje online

By |May 12th, 2017|Categories: Blog-Shqip|

Trendi i shitjeve online po zvillohet me një dinamike të jashtëzakonshme dhe çdo ditë e më shumë po bëhet atraktiv edhe për vendin tonë. Të gjithë flasin për eksperiencën në blerjen online të produkteve të [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (7): Ndërtimi i një shitoreje online