Blog(en)2017-09-21T07:54:32+00:00

Organizohet trajnimi me temën “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit”

By |January 3rd, 2019|Categories: Blog, Blog-En, Blog-Shqip|

Denis Gafuri trajner i shitjes organizon seminarin e radhës, mirëpo këtë here me një temë shumë interesante, “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit”. Është koha ideale për një seminar të [...]

Comments Off on Organizohet trajnimi me temën “Qasja e duhur e komunikimit afarist dhe e shitjeve përmes telefonit”

KONVENTA E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES 9 NENTOR 2018 / Hotel International, magjistralja Prishtinë – Shkup.

By |September 13th, 2018|Categories: Blog-En, Blog-Shqip|

Denis Gafuri Sales Training, organizon Konventën e I-rë të menaxherëve të shitjes me titull “E ardhmja është këtu, mësoni si të bëni shitje intelegjente” e cila do të mbahet në 9 nëntor 2018 në Hotel [...]

Comments Off on KONVENTA E I-rë PËR MENAXHERËT E SHITJES 9 NENTOR 2018 / Hotel International, magjistralja Prishtinë – Shkup.

Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin

By |May 21st, 2018|Categories: Blog, Blog-En, Blog-Shqip|

Ka shumë detaje të rëndësishme për sukses në shitje, gjatë komunikimit me klientin. Te çdo kontakt, me çdo klient, ka potenciale për shitje, madje edhe në rastet kur ju veç mundoheni të lini përshtypje të [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (16): Pikat kryesore gjatë komunikimit me klientin

Aktiviteti Via Ferrata – Team Building

By |April 4th, 2018|Categories: Blog-En, Blog-Shqip|

Ndërtoni ekip prej individëve në kompani Denis Gafuri Sales Training do ju ndihmojë që nëpërmes aktiviteteve në natyrë të ndërtoni ekip nga individët e punësuar te ju duke organizuar ngjarje në bjeshkët e bukura [...]

Comments Off on Aktiviteti Via Ferrata – Team Building

Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

By |February 19th, 2018|Categories: Blog-En, Blog-Shqip|

Të gjithë ne – pa marrë parasysh profesionin që kemi (arkitekt, mjek, avokat, dizajner, gazetar, kamerier, berber, profesor etj.) – jemi në shitje; shesim së pari veten tonë e pastaj produktin apo shërbimin. Shesim duke [...]

Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

 INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

By |January 30th, 2018|Categories: Blog-En, Blog-Shqip|

Kërko Ofertë Speciale për nderë të 10 vjetorit Pavarësisë. Shfrytëzoni rastin te merrni pjesë Seminar ekskluzive me temën ,,Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit,, nga eksperti i shitjes Denis Gafuri me një eksperiencë prej [...]

Comments Off on  INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce

By |January 12th, 2018|Categories: Blog-En|

Training Title: "PROFESSIONAL SALES MASTER" Course Type: Continuous Education in the Field of SALES AND COMMUNICATION It is a pleasure to invite you to participate in the exclusive seminar on the subject of "Successful Professional Sales [...]

Comments Off on Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce

I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

By |January 5th, 2018|Categories: Blog-En|

Comments Off on I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

Conference ,,Business Leaders Day,, together with Mike Ogilvie in Pristina, 24 November 2017 organised by Smart Events in front of the awesome audience

By |December 1st, 2017|Categories: Blog-En|

Comments Off on Conference ,,Business Leaders Day,, together with Mike Ogilvie in Pristina, 24 November 2017 organised by Smart Events in front of the awesome audience