About Post

This author has not yet filled in any details.
So far Post has created 18 blog entries.

I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

By |2018-01-05T09:48:53+00:00January 5th, 2018|Blog-En|Comments Off on I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

By |2018-01-05T09:47:43+00:00January 5th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

By |2017-12-01T08:03:27+00:00December 1st, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

Conference ,,Business Leaders Day,, together with Mike Ogilvie in Pristina, 24 November 2017 organised by Smart Events in front of the awesome audience

By |2017-12-01T08:02:35+00:00December 1st, 2017|Blog-En|Comments Off on Conference ,,Business Leaders Day,, together with Mike Ogilvie in Pristina, 24 November 2017 organised by Smart Events in front of the awesome audience

Denis Gafuri holds a lecture in front of Riinvest College students

Invited by Riinvest College and Professor Roland Spahiu, Denis Gafuri professional trainer, on Thursday held a lecture in front of students of this college. He has shared his experience with Rinvest College students attending lectures in the Academic and Business Skills course of Riinvest College. Gafuri is an expert and successful sales trainer, some topics [...]

By |2017-12-01T07:51:04+00:00December 1st, 2017|Blog-En|Comments Off on Denis Gafuri holds a lecture in front of Riinvest College students

Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

Me ftesë nga Kolegji Riinvest dhe profesori Roland Spahiu, trajneri profesional Denis Gafuri të enjten ka mbajtur një ligjëratë para studentëve të këtij kolegji. Ai përvojën e tij, e ka ndarë me studentët e Kolegjit Rinvest të cilët ndjekin ligjëratat në lëndën Shkathtësi Akademike dhe Biznesore të Kolegjit Riinvest. Gafuri është ekspert dhe trajner i [...]

By |2017-12-01T07:37:36+00:00December 1st, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

Accounting

Kemi të angazhuar njerëz profesional, si Kontabilistë të cilët punojnë me metoda të avancuara në harmoni me Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Standardeve Vendore. Raportimi Financiar (regjistrimi, analizimi dhe përmbledhja e të dhënave, përmes takimeve, vizitave, teknologjisë informative dhe dorëzimi i ekstrakteve hardcopy dhe raporteve) sipas kërkesave dhe nevojave të bizneseve. Përgatitja e Pasqyrave Financiare [...]

By |2017-11-20T13:37:28+00:00November 20th, 2017|Blog-En|Comments Off on Accounting

Kontabilitet

Kemi të angazhuar njerëz profesional, si Kontabilistë të cilët punojnë me metoda të avancuara në harmoni me Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Standardeve Vendore. Raportimi Financiar (regjistrimi, analizimi dhe përmbledhja e të dhënave, përmes takimeve, vizitave, teknologjisë informative dhe dorëzimi i ekstrakteve hardcopy dhe raporteve) sipas kërkesave dhe nevojave të bizneseve. Përgatitja e Pasqyrave Financiare [...]

By |2017-11-20T12:39:48+00:00November 20th, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Kontabilitet