Ndihmojmë në rritjen e aftësive dhe motivimit të shitësve deri në arritjen e performancës maksimale. | +383 45 500 304 | +383 49 66 89 00

About Granit Vrajolli

This author has not yet filled in any details.
So far Granit Vrajolli has created 15 blog entries.

Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

Të gjithë ne – pa marrë parasysh profesionin që kemi (arkitekt, mjek, avokat, dizajner, gazetar, kamerier, berber, profesor etj.) – jemi në shitje; shesim së pari veten tonë e pastaj produktin apo shërbimin. Shesim duke u paraqitur të këndshëm, pozitivë, entuziastë dhe me plot energji. Këtë e bëjmë për të ndërtuar besimin me klientin. E, [...]

By | 2018-02-19T14:59:02+00:00 February 19th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|0 Comments

 INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

Kërko Ofertë Speciale për nderë të 10 vjetorit Pavarësisë. Shfrytëzoni rastin te merrni pjesë Seminar ekskluzive me temën ,,Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit,, nga eksperti i shitjes Denis Gafuri me një eksperiencë prej mbi njëzet e pesë vjet në shitje dhe bërjen e biznesit me kompani të suksesshme. Gjate këtij eventi edukativ intensiv [...]

By | 2018-02-13T10:22:19+00:00 January 30th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|0 Comments

Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce

Training Title: "PROFESSIONAL SALES MASTER" Course Type: Continuous Education in the Field of SALES AND COMMUNICATION It is a pleasure to invite you to participate in the exclusive seminar on the subject of "Successful Professional Sales Master" we have chosen this topic because we believe that the SELLER profession is one of the most courageous in today's [...]

By | 2018-01-12T19:12:41+00:00 January 12th, 2018|Blog-En|Comments Off on Training on “PROFESSIONAL SALES MASTER” will be dealt with at the Kosovo Chamber of Commerce

Trajnimi me temën “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ do të mbahet në Odën Ekonomike të Kosovës

Titulli i Trajnimit : “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ Lloji i Kursit:   Arsimim i vazhdueshëm në fushën e  SHITJES  dhe KOMUNIKIMIT Është kënaqësi që t'ju ftojmë të merrni pjesë në seminar ekskluziv me temën , ”Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit” kemi përzgjedhur këtë temë sepse ne besojmë që profesioni SHITËS është një nga më të [...]

By | 2018-01-12T18:45:44+00:00 January 12th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Trajnimi me temën “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ do të mbahet në Odën Ekonomike të Kosovës

I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

By | 2018-01-05T09:48:53+00:00 January 5th, 2018|Blog-En|Comments Off on I successfully complete a seminar with the wonderful staff of the Balkan Special Restaurant in the beautiful city of Mitrovica.

Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

By | 2018-01-05T09:47:43+00:00 January 5th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

Përfitoni nga oferta e Janarit të trajnoni stafin tuaj në shtyllën më me VLERË për secilën kompani atë të SHITJES .

Ju uroj vitin e ri 2018 duke ju dëshiruar juve dhe familjeve tuaja shëndet te mire , fat dhe shumë suksese në punë. Fillimi i vitit është koha më e mirë për trajnime, për të filluar vitin me një qasje profesionale të stafit tuaj të shitjes - shtyllën me vitale për secilën kompani. Do të [...]

By | 2018-01-05T08:54:12+00:00 January 4th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Comments Off on Përfitoni nga oferta e Janarit të trajnoni stafin tuaj në shtyllën më me VLERË për secilën kompani atë të SHITJES .

Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

By | 2017-12-01T08:03:27+00:00 December 1st, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.