About Denis Gafuri

This author has not yet filled in any details.
So far Denis Gafuri has created 30 blog entries.

Denis Gafuri me Arianit Nikqi me vajzen e tij Mrika Nikqi në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” flasin për Përkrahjen prindërore në arritje të suksesit të fëmijët

Me Arianit Nikqi dhe vajzën e tij Mrika Nikqi. Këtë të premte, në ora 12:00 nuk duhet të mungoni emisionin më të ri “suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejt suksesit. Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, [...]

By |2020-06-18T15:02:07+00:00June 18th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri me Arianit Nikqi me vajzen e tij Mrika Nikqi në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” flasin për Përkrahjen prindërore në arritje të suksesit të fëmijët

Denis Gafuri – Sales Training vjen me webinarin e rradhës me dedikim për temën: “AFTËSITË E LIDERIT PËR MAKSIMIZIM TË PERFORMANCËS SË PERSONELIT”

"Para se të jeni udhëheqës, suksesi ka të bëjë me rritjen e vetes suaj. Kur bëheni udhëheqës, suksesi ka të bëjë me rritjen e të tjerëve." - Jack Welch Ne si fokus kryesor kemi zhvillimin individual dhe të kompanive sa i përket rritjes së shitjeve, duke ofruar trajnime në formë të seminareve të hapura dhe [...]

By |2020-06-16T18:32:09+00:00June 16th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri – Sales Training vjen me webinarin e rradhës me dedikim për temën: “AFTËSITË E LIDERIT PËR MAKSIMIZIM TË PERFORMANCËS SË PERSONELIT”

Denis Gafuri dhe Sevdaim Vitia në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” – nga një luftëtar i lirisë në një ndërmarrës i suksesshëm

Ashtu si çdo të premte, në ora 12:00 nuk duhet të mungoni të shihni emisionin më të ri “Suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejtë suksesit. Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, po ju njoftojmë që në [...]

By |2020-06-12T06:36:54+00:00June 12th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri dhe Sevdaim Vitia në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” – nga një luftëtar i lirisë në një ndërmarrës i suksesshëm

Webinar: RIKTHIMI I FUQISHËM NË BIZNES, PAS COVID-19!

Qasja e re në komunikimin me klientët tanë; Disa mënyra për t’a tejkaluar krizën; Si të vazhdoni të shisni dhe njëkohësisht të bëni biznes?; 16 hapat e shitjes, pas COVID-19. Webinar pa pagesë i ofruar nga kompania “Denis Gafuri Sales Training”, si përkrahje dhe motivim për shkak të situatës së vështirë të krijuar nga COVID-19. [...]

By |2020-06-09T10:45:40+00:00June 9th, 2020|Uncategorized|Comments Off on Webinar: RIKTHIMI I FUQISHËM NË BIZNES, PAS COVID-19!

Denis Gafuri Consulting trajnimin e rradhës e ofron për industrinë e gastronomisë

Tani është koha më e mirë për të forcuar stafin tuaj të mrekullueshëm për perfomancë maksimale në punë. Indrustria e gastronomisë (Hotelieritë dhe restaurantet) është më shumë dhe më e gjerë sesa vetëm marrja e urdhërave dhe shërbimi i pijeve/ushqimit. Konkurrenca është jashtëzakonisht e madhe sepse kjo industri është nga më të mëdhatë në vend. [...]

By |2020-06-09T10:35:41+00:00June 8th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri Consulting trajnimin e rradhës e ofron për industrinë e gastronomisë

Denis Gafuri dhe Driton Kuka në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” flasin për sfidat e ndërtimit të kampionëve botërorë dhe olimpikë

Edhe këtë të premte, në ora 12:00 i’u rekomandojmë të shihni emisionin më të ri “Suksesi është qëllimi yt”, i cili ka për qëllim të tregojë rrugëtimin dhe eksperiencën e personave të suksesshëm në rrugën drejtë suksesit. Për të gjithë dashamirët e emisionit “Suksesi është qëllimi yt”, po i’u njoftojmë që në emisionin e radhës [...]

By |2020-06-03T07:41:03+00:00June 3rd, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri dhe Driton Kuka në emisionin “Suksesi është qëllimi yt” flasin për sfidat e ndërtimit të kampionëve botërorë dhe olimpikë

FILLOI PËRKRAHJA PËR BIZNESET NGA KOMPANIA DENIS GAFURI SALES TRAINING

Ashtu siç është premtuar, kompania Denis Gafuri Sales Training, mban fjalën duke përkrahur pa pagesë bizneset në Kosovë, ku ndër të tjera, dhanë edhe këshilla se si të rikthehemi më të fuqishëm me energji me sfidat me të cilat janë duke u përballur. Po ndajmë me ju, disa nga fotografitë me stafin e mrekullueshëm te [...]

By |2020-06-03T07:40:55+00:00June 2nd, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on FILLOI PËRKRAHJA PËR BIZNESET NGA KOMPANIA DENIS GAFURI SALES TRAINING

Denis Gafuri Sales Training e gatshme që t’i përkrah bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha

Kjo periudhë dhe kohë pandemie e izolimi ka ndikuar në formë negative tek pothuajse të gjitha llojet e bizneseve, duke i dëmtuar fillimisht në aspektin psikologjik, emocional, e duke mos lënë anash edhe atë ekonomik - financiar. Kompania konsulente “Denis Gafuri Sales Training”, ka për qëllim që t’u ofrojë përkrahje të gjitha bizneseve të cilat [...]

By |2020-05-15T13:03:55+00:00May 15th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri Sales Training e gatshme që t’i përkrah bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha

Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve

Nga Nathan Grieve, shkrimtar dhe sipërmarrës   Dërgesa e parë e këpucëve të Phil Knight (CEO i Nike) mbërriti nga Japonia në prill të vitit 1964. Ai e la punën e tij si kontabilist për t’u përqendruar vetëm në shitjen e këpucëve, nga bagazhi i makinës së tij. “Strategjia ime e shitjes ishte e thjeshtë [...]

By |2020-01-10T17:12:00+00:00January 10th, 2020|Blog, Blog-En, Blog-Shqip|Comments Off on Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve

Seminar – Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit.

           Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit. Pas interesimit te madh dhe suksesit nga seminari i mbajtur me 15 Shtator kemi vendos me organizu nje seminar edhe me te veqant me daten 24 Tetor. Është kënaqësi që t’ju ftojmë të merrni pjesë në seminar ekskluziv me temën, “Mjeshtëria [...]

By |2017-10-18T09:30:35+00:00September 6th, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Seminar – Metoda dhe rekomandime për komunikim si dhe taktika e shitjes profesionale drejtë suksesit.