About Denis Gafuri

This author has not yet filled in any details.
So far Denis Gafuri has created 56 blog entries.

AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja! Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është qëllimi yt”, të organizuar nga Denis Gafuri. Mos humb kohë [...]

By |2020-12-03T06:52:31+00:003 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT Janë të Mbyllura

SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY

Që nga mosha 16 vjeçare, Shkelzen Jusaj, filloi të dedikojë kohën e tij e të punojë për një jetë më të mirë për vete dhe rrethin e tij, duke u bashkuar në vazhdimin e traditës familjare! Diçka që nuk parashikoi është se do të kishte sukses kaq të madh. Krijoi 31 vite përvojë të pazëvendësueshme [...]

By |2020-12-03T07:00:12+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY Janë të Mbyllura

DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH

Driton Nikci- Gjermani: Eshte ndermares Kosovar me residence ne Koln te Gjermanise. Pervoje te madhe biznesi ne kompanite e sigurimeve dhe ne ndertimtari ne Gjermani. Aktualisht eshte CEO “Top Industrie-montage GmbH” dhe “Plan-B.V. GmbH”

By |2020-12-03T06:56:54+00:002 Dhjetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te DRITON NIKQI – CEO i TOP INDUSTRIE – MONTAGE GmbH & PLAN – B.V. GmbH Janë të Mbyllura

CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN

Mirela Sula ka 7 vite që jeton në Londër dhe uhdëheq një nga organizatat më të mëdha për gratë sipërmarrëse në botë. Para se të vinte në Londër, Mirela ka punuar si lektore e psikologjisë në universitetin e Tiranës. Gjithashtu ka koordinuar “Rrjetin e Grave për barazi në Vendimmarrje” dhe ka drejtuar “Qendrën Shqiptare të [...]

By |2020-11-20T15:24:55+00:0020 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN Janë të Mbyllura

TRAJNER DHE KËSHILLTAR NDËRKOMBËTAR MARKETINGU

Jordan Berginc PhD është një trajner dhe këshilltar ndërkombëtar i njohur në fushën e marketingut dhe menaxhimit të projektimit, kreativitetit, sipërmarrjes, inovacionit. Ai ka bashkëpunuar dhe menaxhuar shumë projekte kombëtare dhe ndërkombëtare në zonën e NVM-ve dhe ekosistemit e bizseseve fillestare. Ndër të tjera, ai është angazhuar për shumë vite me fillimin e aktiviteteve në [...]

By |2020-11-20T15:24:47+00:0020 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te TRAJNER DHE KËSHILLTAR NDËRKOMBËTAR MARKETINGU Janë të Mbyllura

DIANA BEQARI PUSHI – FOLËSE NË KONVENTË

Diana Pushi është një profesioniste me një profil akademik të lartë. Statisticiene nga Universiteti i Tiranës. E licensuar në Kanada në 3 fusha: në atë të Financës me titullin CPA; të Menaxhimit të Njohurive; dhe të Ekselencës. Krahas ekspertizës në biznes, financë dhe menaxhim projekti, Diana është e a pasionuar në fushën e zhvillimit të [...]

By |2020-11-10T15:01:08+00:0010 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te DIANA BEQARI PUSHI – FOLËSE NË KONVENTË Janë të Mbyllura

MËSUES I MEDITIMIT, HIPNOZËS TERAPIKE DHE MEDITIMIT TERAPIK

Sheki Useini, është bartës i brezit të ri në Karate – si sport luftarak. Pjesëmarrës në mbi 40 ndeshje kombëtare e ndërkombëtare në Karate dhe Kikboks. Si emigrant në Zvicër filloi karrierën e tij, për: Arte marciale; Meditim; Himpnozë; Psikologji; Filozofi; Themelues dhe udhëheqës i shkollës së Karatesë në Zvicërr. Autor i „Kush je ti..?“ [...]

By |2020-11-06T19:28:17+00:006 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te MËSUES I MEDITIMIT, HIPNOZËS TERAPIKE DHE MEDITIMIT TERAPIK Janë të Mbyllura

ORGANIZATOR / Folës në Konventën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”

Trajner për shitje / folës inspirues; Mban titullin MBA, në Administrim të Biznesit; Trajner i shitjes për kompani vendore dhe ndërkombëtare; Ka qenë pjesë kyçe e ndërtimit të 7 firmave / bizneseve shumë të suksesshme; I certifikuar si “In Company Trainer” dhe “Master Trainer”. Trajnimet e tij janë të bazuara në eksperiencën mbi 27 vjeçare [...]

By |2020-11-04T16:42:38+00:004 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te ORGANIZATOR / Folës në Konventën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” Janë të Mbyllura

SI TË POROSITNI BILETËN TUAJ?

Tani, e keni mundësinë të rezervoni biletën tuaj në konventën vjetore “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, në www.denisgafuri.com. Eja ti, e merr me vete edhe miqtë tuaj për të përfituar zbritje më të madhe nga blerja. E nëse keni dilema se si shkon procesi i regjistrimit, KJO – ËSHTË ZGJIDHJA! Hap pas hapi, të gjitha i [...]

By |2020-11-03T12:26:12+00:003 Nëntor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te SI TË POROSITNI BILETËN TUAJ? Janë të Mbyllura

KONVENTA “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” – VENDI I DUHUR PËR MË TË MIRËT

Konventa vjetore “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”, është vendi i duhur për të promovuar kompaninë / brendin tuaj, sepse kushdo që është pjesëmarrës i konventës, ka të vetmin qëllim: SUKSESIN! Gjithmonë aty ku bëhen bashkë kompanitë më të forta, njerëzit më të suksesshëm, liderët më të mirë, padyshim që nuk mbetet vend për diçka tjetër përveç [...]

By |2020-10-30T17:29:45+00:0030 Tetor, 2020|Blog, Blog-Shqip|Komentet te KONVENTA “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” – VENDI I DUHUR PËR MË TË MIRËT Janë të Mbyllura
Go to Top