About denis

This author has not yet filled in any details.
So far denis has created 16 blog entries.

Mjeshtëria e shitjes (6): Brand Awareness–Njohja e Brandit

Çdo vit ndërmarrjet e ndryshme në mbarë botën humbasin me miliarda dollarë për shkak të mos angazhimit të punonjësve të tyre në komunikimin dhe ndërtimin e vlerës së kompanisë. Angazhimi i punonjësve është vital për t’u siguruar që kompania do të mbijetojë dhe të ketë sukses përkundër kushteve të vështira të konkurrencës në treg. Përgjatë [...]

By |2017-06-22T09:54:46+00:0012 Maj, 2017|Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (6): Brand Awareness–Njohja e Brandit Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (4): Rëndësia e shtrëngimit të duarve

Shtrëngimi i duarve hyn në komunikimin me trup, i cilin tregon shumë për ne dhe për karakterin tonë gjatë takimit me bashkëbiseduesin, kështu që duhet t’i japim kujdes të veçantë dhe ta mësojmë mirë. Mendohet që shtrëngimi i duarve e ka zanafillën e thellë para mijëra vitesh kur njerëzit para se të takoheshin qaseshin me një [...]

By |2017-06-22T09:57:26+00:0012 Maj, 2017|Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (4): Rëndësia e shtrëngimit të duarve Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (3): Kontakti me sy

Njohja e lëvizjes se trupit do ju ndihmojë të realizoni shitje, të jeni më të suksesshëm në karrierë dhe në fund të ditës të fitoni më shumë para. Si t’i interpretojmë lëvizjet e trupit dhe si t’i japim kontaktin me sy në mënyrën e duhur personit me të cilin komunikojmë? Këtë gjë do t’a trajtojmë [...]

By |2017-06-22T09:18:04+00:0012 Maj, 2017|Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (3): Kontakti me sy Janë të Mbyllura

The mastery of sales (2) – Selling and purchasing, how it affects us

Today we will talk about the selling, purchase and their impact on us as human beings. From the psychological point of view it is known that our perception towards the sales directly affects the customer while presenting the product or service which we sell. How we see ourselves and others, it helps us with the [...]

By |2017-06-22T11:24:19+00:0012 Maj, 2017|Blog-En|Komentet te The mastery of sales (2) – Selling and purchasing, how it affects us Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (2): Shitja dhe blerja, si ndikojnë tek ne?

Në aspektin psikologjik, perceptimi që kemi ndaj profesionit të shitjes ndikon drejtpërdrejt tek klienti në procesin e prezantimit të produktit apo të shërbimit tonë. Mënyra se si ne e shohim veten dhe se si i shohim të tjerët, mund të jetë ndihmesë – por edhe pengesë – në realizimin e synimit për t’i bindur klientët [...]

By |2017-06-22T09:17:38+00:0012 Maj, 2017|Blog-Shqip|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (2): Shitja dhe blerja, si ndikojnë tek ne? Janë të Mbyllura

Mjeshtëria e shitjes (1): Me vetëbesim drejt cakut

Çka është shitja? Është këmbimi i mallrave dhe shërbimeve për para; është motori i ekonomisë botërore! Pa shitje nuk do te ndodhte asgjë: nuk do te kishte zhvillim ekonomik dhe social të cilin e kemi dhe e përjetojmë sot. Te gjithë ne shesim! Një fëmijë i vogël, për ta fituar një akullore nga prindi, e [...]

By |2017-06-21T06:51:39+00:0012 Maj, 2017|Blog|Komentet te Mjeshtëria e shitjes (1): Me vetëbesim drejt cakut Janë të Mbyllura
Go to Top