About chuck

This author has not yet filled in any details.
So far chuck has created 2 blog entries.

Ndertimi i besimit si faktor i suksesit ne biznes

Ne emisionin "Suksesi eshte qellimi yt", me te ftuar: z. Afrim Durmishi, keni mundesine te degjoni storien dhe rrugetimin e tij te suksesit: - Prejardhja e tij dhe veshtiresite pergjate jetes; - Aftesite e tij ne procesin e te berit biznes; - Vendimi me i veshtire nne fillimet e tij; - Betimi qe beri ndaj [...]

By |2020-10-01T13:02:15+00:00October 1st, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on Ndertimi i besimit si faktor i suksesit ne biznes

SUKSESI ESHTE QELLIMI YT – Diana Pushi: Eksperte e NLP-se

https://www.youtube.com/watch?v=HLc5N3fTq_E   Emisioni “Suksesi eshte qellimi yt” sjell persona te suksesshem jo vetem nga Kosova dhe rajoni e Europa, por, sjell pervojat dhe suksesin e njerezve edhe pertej oqeanit. Kesaj rradhe, vjen Diana Beqari Pushi, nga Toronto e Kanadase, per te ndare me ne pervojen e saj te suksesit te karrieres se saj. Ne kete [...]

By |2020-08-04T13:59:11+00:00August 4th, 2020|Blog, Blog-Shqip|Comments Off on SUKSESI ESHTE QELLIMI YT – Diana Pushi: Eksperte e NLP-se
Go to Top