SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt

Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja!

Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është qëllimi yt”, të organizuar nga Denis Gafuri.

Mos humb kohë as mos e shtyj për nesër.

Vendos tani për të investuar në veten tënde! Je veç një klik larg zhvillimit tënd personal; vendi po të pret: https://rb.gy/dwxvab