AKADEMIA EKSELENCËS NË BIZNES

Ka përmirësuar ecurinë e shitjeve të mijëra individëve, bizneseve të vogla / të mesme dhe të mëdha. Metodat tona të dëshmuara sigurojnë që firma juaj të investojë në trajnimin më të mirë të mundshëm të shitjeve që ndikon pozitivisht në biznesin dhe në imazhin tuaj.

Dëshmi dhe komente të marra nga trajnimet e dedikuara për kompani dhe në seminaret tona të hapura, vazhdimisht demonstrojnë suksesin e trajnimit tonë dhe kjo është arsyeja pse kompanitë bashkëpunojnë me ne.

 

“Klientët nuk janë të parët. Të punësuarit janë të parët. Nëse ti përkujdesesh për të punësuarit tuaj, atëherë ata do të përujdesen për klientët tuaj.”                                                                                                                                                             ~Richard Brandson~

Përfituesit:

N

1.KOMPANIA në të cilën mbajmë trajnimin

2.Rritje e profitit

3.Përfaqësim profesional dhe i dinjitetshëm i stafit përballë klientëve.

N

STAFI – do të ndjehet më i vlerësuar dhe vlerë e shtuar e kompanisë. Fiton trajnime të certifikuara për pjesëmarrje, do të ndjehet i vlerësuar që do të jetë anëtar dhe pjesëmarrës i "Akademisë së Ekselencës në Biznesin tuaj”.

N

Ndryshon mendësia, me ç’rast do të jepet maksimumi në punë. Referojnë tek kolegët / familjarët dhe bashkëpunëtorët e tyre.

PROGRAMI I TRAJNIMEVE

sq