Me kënaqësi të madhe po ju njoftojmë se është hapur zyrtarisht procesi i shitjes së biletave për Konventën Internacionale: “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT 2022”, me temën “Përballja me ndryshimin”.

Spikerët tonë të jashtëzakonshëm nga vendor dhe ndërkombëtarë, me temat që do të trajtohen, jemi të sigurtë se do të iu ndihmojnë në aftësimin personal dhe profesional si dhe në përgatitjen tuaj në fushën e biznesit. Mos harroni edhe mundësinë e rrjetizimit për bashkëpunim me pjesëmarrësit dhe bizneset me të forta në shqiptari.

Konventa do të mbahet me 21 dhe 22 Tetor 2022. Iu takon juve të bëni përzgjedhjen se sa persona do të dëshironi të na bashkoheni këtë vit. Konventa do të mbahet në Hotel Venus, në Prishtinë.

Këtë vit çmimi i biletës për prezencë LIVE në event është nga 147.00 € në vetëm 87.00 € (Early Booking) dhe vlen deri më 20.08.2022 ose deri në plotësimin e numrit të biletave të parapara për early booking.

Numri i vendeve për blerje të biletës me zbritje është i limituar!!!

Ju mirëpresim me një energji të madhe pozitive, nxitoni të bëni rezervimin e vendit tuaj, duke përfituar nga blerja e biletës me zbritje:

https://tickets.paysera.com/en/event/konventa-suksesi-eshte-qellimi-yt

Për kompanitë që kanë interesim për të promovuar veten si partner sponzorues të këtij eventi të madh ku janë pjesëmarrësit dhe kompanitë më të forta në vend dhe rajon, le të na kontaktojnë për pakot tona atraktive.

 


Kontaktoni në:

049 893 693 apo 049 893 888

[email protected] ose [email protected]

sq