Ndihmojmë në rritjen e aftësive dhe motivimit të shitësve deri në arritjen e performancës maksimale. | +383 45 500 304 | +383 49 66 89 00

Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

By | 2018-01-05T09:47:43+00:00 January 5th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.