Konventa SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT 2022

10X ROI – KTHIMI NË INVESTIM ME VETËPËRMIRËSIM

N

Konventa ndihmon në masterizimin e aftësive tuaja

N

Konventa përmban të integruara praktikat më të mira

N

Konventa ndihmon në përmirësimin e performancës së skuadrës

N

Mësoni nga trajnerë super të suksesshëm

N

Mësoni nga eksperienca e sipërmarrësve dhe udhëheqësve super të suksesshëm

N

Mundësi rrjetëzimi me pjesëmarrësit tjerë

N

Bëhesh pjesë e familjes së madhe të anëtarëve të Konventës “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”.

KONVENTAT E KALUARA

FOLËSIT NGA KONVENTAT E KALUARA

KONVENTA IV

KONVENTA III

KONVENTA II

KONVENTA I

sq