EVENTET

Konventa SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT 2022 

10X ROI – KTHIMI NË INVESTIM ME VETËPËRMIRËSIM

N

Konventa ndihmon në masterizimin e aftësive tuaja

N

Konventa përmban të integruara praktikat më të mira

N

Konventa ndihmon në përmirësimin e performancës së skuadrës

N

Mësoni nga trajnerë super të suksesshëm

N

Mësoni nga eksperienca e sipërmarrësve dhe udhëheqësve super të suksesshëm

N

Mundësi rrjetëzimi me pjesëmarrësit tjerë

N

Bëhesh pjesë e familjes së madhe të anëtarëve të Konventës “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”.

AKADEMIA EKSELENCËS NË BIZNES

Ka përmirësuar ecurinë e shitjeve të mijëra individëve, bizneseve të vogla / të mesme dhe të mëdha. Metodat tona të dëshmuara sigurojnë që firma juaj të investojë në trajnimin më të mirë të mundshëm të shitjeve që ndikon pozitivisht në biznesin dhe në imazhin tuaj.

Dëshmi dhe komente të marra nga trajnimet e dedikuara për kompani dhe në seminaret tona të hapura, vazhdimisht demonstrojnë suksesin e trajnimit tonë dhe kjo është arsyeja pse kompanitë bashkëpunojnë me ne.

 

“Klientët nuk janë të parët. Të punësuarit janë të parët. Nëse ti përkujdesesh për të punësuarit tuaj, atëherë ata do të përujdesen për klientët tuaj.”                                                                                                                                                             ~Richard Brandson~

Përfituesit:

N

1.KOMPANIA në të cilën mbajmë trajnimin

2.Rritje e profitit

3.Përfaqësim profesional dhe i dinjitetshëm i stafit përballë klientëve.

N

STAFI – do të ndjehet më i vlerësuar dhe vlerë e shtuar e kompanisë. Fiton trajnime të certifikuara për pjesëmarrje, do të ndjehet i vlerësuar që do të jetë anëtar dhe pjesëmarrës i "Akademisë së Ekselencës në Biznesin tuaj”.

N

Ndryshon mendësia, me ç’rast do të jepet maksimumi në punë. Referojnë tek kolegët / familjarët dhe bashkëpunëtorët e tyre.

POWER SALES SKILLS – Kursi një mujorë me 4 module

Ekspertizën tonë më së miri e dëshmojmë kur ua përcjellim të tjerëve, si dhe atëherë kur pjesëmarrësit nga trajnimet tona korrin sukses të jashtëzakonshëm më tutje. Trajnimet dhe punëtoritë e dizajnuara nga ne, ju ndihmojnë të keni një kuptim teorik dhe praktik mbi:

N

Suksesin në shitje

N

Komunikimin profesional në shitje përmes telefonit dhe email-it

N

Ndikimin dhe bindjen në shitje

N

Teknikat e shitjes

Ligjërues i këtij trajnimi është DENIS GAFURI, i cili do të ndajë me ju përvojën personale 30 vjeçare në biznes dhe njohuritë e teknikat e nevojshme që të përfitoni sa më shumë, duke i aplikuar ato në punën tuaj.

Përfitimet:

Trajnimi është intensiv dhe zhvillohet në dy ditë të javës. Në këtë trajnim pjesëmarrësit duhet te kenë me veti: Vullnet dhe qëllime për vetëpërmirësim të vazhdueshëm!!!

Pjesëmarrësit pas këtij trajnimi do të përfitojnë:

  • Definimin e objektivave të KPI-së;
  • Identifikojnë klientët / audiencën e tyre;
  • Përmirësojnë qasjen ndaj klientëve;
  •  Menaxhojnë marrëdhëniet me klientelën e tyre;
  • Përmirësojnë procesin e shitjes për produktet / shërbimet e ofruara;
  • Aftësinë e komunikimit personal dhe profesional;

SALES BOOTCAMP – Trajnim intenziv

Nga përvoja e tij profesionale 30 vjeçare në shitje, Denis Gafuri ka ndihmuar të gjithë, nga profesionistët individualë të shitjeve deri te kompanitë e mëdha të ndërtojnë, zbatojnë dhe ekzekutojnë procese shitjesh me efikasitet të lartë dhe programe edukative që prodhojnë rezultate të parashikueshme dhe rritje rekorde. Ai ka paketuar më të mirën e materialit të tij në një seminar 2-ditor të quajtur Sales & Leadership Boot Camp ku tani mund të gjeni përgjigjet që ju kanë munguar:

N

Ndërgjegjësoni audiencën për brendin tuaj

N

Brendojeni veten në mënyrë që klientët tuaj të mos ju harrojnë kurrë

N

Krijoni një plan për rritjen e biznesit tuaj në nivele 10X

N

Krijo Strategjinë PERFEKTE të udhëheqjes

N

Ndërtoni BESIM ABSOLUT me klientët

N

Pse njerëzit blejnë dhe pse nuk blejnë?

N

Tërheq talentët më të mirë në vend

N

Mbani njerëzit të angazhuar në nivele Maksimale 10X

N

Krijo një KULTURË PUNE MAKSIMALE

N

Ndërtoni një ekip për angazhim Maksimal.

sq