RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

Nga periudha e vështirë e pandemisë nga viti që lamë pas, bizneset anë e mbanë botës kanë pasur tendencën të dobësohen. Kjo, sepse klientët zvogëlojnë shpenzimet dhe reduktojnë operacionet dhe rrjedhën normale për të rregulluar modelet e tyre të biznesit në hap me...
AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja! Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është...
SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY

SHKELZEN JUSAJ – CEO i PETROL COMPANY

Që nga mosha 16 vjeçare, Shkelzen Jusaj, filloi të dedikojë kohën e tij e të punojë për një jetë më të mirë për vete dhe rrethin e tij, duke u bashkuar në vazhdimin e traditës familjare! Diçka që nuk parashikoi është se do të kishte sukses kaq të madh. Krijoi 31 vite...
CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN

CEO & FOUNDER e GLOBAL WOMAN

Mirela Sula ka 7 vite që jeton në Londër dhe uhdëheq një nga organizatat më të mëdha për gratë sipërmarrëse në botë.Para se të vinte në Londër, Mirela ka punuar si lektore e psikologjisë në universitetin e Tiranës.Gjithashtu ka koordinuar “Rrjetin e Grave për barazi...
sq