Aktiviteti Via Ferrata – Team Building

Ndërtoni ekip prej individëve në kompani Denis Gafuri Sales Training do ju ndihmojë që nëpërmes aktiviteteve në natyrë të ndërtoni ekip nga individët e punësuar te ju duke organizuar ngjarje në bjeshkët e bukura te Rugovës. Varësisht nga ekipi juaj ju mund të zgjedhni aktivitete të ndryshe që në fund do të shoqërohen me grill [...]

By | 2018-04-04T13:48:09+00:00 April 4th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|0 Comments

Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

Të gjithë ne – pa marrë parasysh profesionin që kemi (arkitekt, mjek, avokat, dizajner, gazetar, kamerier, berber, profesor etj.) – jemi në shitje; shesim së pari veten tonë e pastaj produktin apo shërbimin. Shesim duke u paraqitur të këndshëm, pozitivë, entuziastë dhe me plot energji. Këtë e bëjmë për të ndërtuar besimin me klientin. E, [...]

By | 2018-02-19T14:59:02+00:00 February 19th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Comments Off on Mjeshtëria e shitjes (15): Trajtimi i pengesës “çmimi i lartë”

 INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

Kërko Ofertë Speciale për nderë të 10 vjetorit Pavarësisë. Shfrytëzoni rastin te merrni pjesë Seminar ekskluzive me temën ,,Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit,, nga eksperti i shitjes Denis Gafuri me një eksperiencë prej mbi njëzet e pesë vjet në shitje dhe bërjen e biznesit me kompani të suksesshme. Gjate këtij eventi edukativ intensiv [...]

By | 2018-02-13T10:22:19+00:00 January 30th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Comments Off on  INVESTO TEK VETJA PËR AFTËSIM NË SHITJE & KOMUNIKIM.

Trajnimi me temën “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ do të mbahet në Odën Ekonomike të Kosovës

Titulli i Trajnimit : “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ Lloji i Kursit:   Arsimim i vazhdueshëm në fushën e  SHITJES  dhe KOMUNIKIMIT Është kënaqësi që t'ju ftojmë të merrni pjesë në seminar ekskluziv me temën , ”Mjeshtëria e Shitjes Profesionale Drejtë Suksesit” kemi përzgjedhur këtë temë sepse ne besojmë që profesioni SHITËS është një nga më të [...]

By | 2018-01-12T18:45:44+00:00 January 12th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Trajnimi me temën “MJESHTËRIA PROFESINALE E SHITJES“ do të mbahet në Odën Ekonomike të Kosovës

Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

By | 2018-01-05T09:47:43+00:00 January 5th, 2018|Blog-Shqip|Comments Off on Perfundoje me sukses seminari me stafin e mrekullushem te Ballkan Special restorant ne qytetin e bukur te Mitrovices.

Trajnoni stafin tuaj në shtyllën më me VLERË për secilën kompani atë të SHITJES .

Tani është koha më e mirë për trajnime, për tu pregaditur per sezonin veror me një qasje profesionale të stafit tuaj të shitjes – shtyllën me vitale për secilën kompani. Do të jemi i lumtur të ju ndihmoj në këtë drejtim dhe po ju siguroj që me aplikimin e këshillave të mija në stafin tuaj [...]

By | 2018-04-13T09:38:56+00:00 January 4th, 2018|Blog-En, Blog-Shqip|Comments Off on Trajnoni stafin tuaj në shtyllën më me VLERË për secilën kompani atë të SHITJES .

Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

By | 2017-12-01T08:03:27+00:00 December 1st, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Konferenca ,,Business Leaders Day,, së bashku me Mike Ogilvie në Prishtinë, me 24 Nëntor 2017 e organizuar nga Smart Events në prani të një audience të mrekullueshme.

Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

Me ftesë nga Kolegji Riinvest dhe profesori Roland Spahiu, trajneri profesional Denis Gafuri të enjten ka mbajtur një ligjëratë para studentëve të këtij kolegji. Ai përvojën e tij, e ka ndarë me studentët e Kolegjit Rinvest të cilët ndjekin ligjëratat në lëndën Shkathtësi Akademike dhe Biznesore të Kolegjit Riinvest. Gafuri është ekspert dhe trajner i [...]

By | 2017-12-01T07:37:36+00:00 December 1st, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Denis Gafuri mbanë ligjëratë para studentëve të Kolegjit Riinvest

Kontabilitet

Kemi të angazhuar njerëz profesional, si Kontabilistë të cilët punojnë me metoda të avancuara në harmoni me Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Standardeve Vendore. Raportimi Financiar (regjistrimi, analizimi dhe përmbledhja e të dhënave, përmes takimeve, vizitave, teknologjisë informative dhe dorëzimi i ekstrakteve hardcopy dhe raporteve) sipas kërkesave dhe nevojave të bizneseve. Përgatitja e Pasqyrave Financiare [...]

By | 2017-11-20T12:39:48+00:00 November 20th, 2017|Blog-Shqip|Comments Off on Kontabilitet