7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË

7 AFTËSITË E BUTA QË ÇDO SHITËS DUHET T’I DIJË

Sipas një studimi të Hubspot, është bërë një hulumtim për aftësitë e buta që i dallon Super Shitësit. Çfarë i dallon shitësit e mirë nga ata super të mirë? Ndoshta nuk është zotërimi i tyre i CRM dhe as numri i email-eve të kërkimit që ata dërgojnë çdo ditë. Ato...
12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË

12 KËSHILLA PËR ZOTËRIMIN E SHITJEVE BRENDA KOMPANISË

Pavarësisht formës, disa gjëra / objekte thjeshtë nuk përshtaten me mjedisin aktual, në të cilin ato gjenden. Andaj, përshtatja në fushën e shitjeve dhe jo vetëm, do të thotë zhvendosje e rrethanave. Mosefektiviteti i shitësve në fushën e shitjes nënkupton që ata...
RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

RËNDËSIA E STAFIT PROFESIONAL NË SHITJEN MODERNE

Nga periudha e vështirë e pandemisë nga viti që lamë pas, bizneset anë e mbanë botës kanë pasur tendencën të dobësohen. Kjo, sepse klientët zvogëlojnë shpenzimet dhe reduktojnë operacionet dhe rrjedhën normale për të rregulluar modelet e tyre të biznesit në hap me...
AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

AGJENDA E KONVENTES SE III-TE: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

SHKARKO: Agjenda e konventes se III-te: Suksesi Eshte Qellimi Yt Avansoni idetë tuaja dhe qartësoni rrugën tuaj të suksesit duke menduar për një të ardhme shumë më të mirë se kjo e sotmja! Bëhuni pjesë e konventës së III-të për Menaxherë të shitjes “Suksesi është...
sq