Konventa “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” 2021 tashmë është bërë pjesë e pa ndarë e atyre që e duan Suksesin dhe janë pro ndryshimit pozitiv të vetvetes. Sa është e rëndësishme të arrish Sukses për ty? Kë do të doje ta shihje / dëgjoje në këtë Konventë? Cila është tema që të intereson më shumë? Ky, është momenti dhe vendi i duhur për të adresuar kërkesat për Spikerët preferencial që keni.

Ky mega event, bashkon një herë në vit ekspertët më të mirë, vendor e ndërkombëtar, të cilët janë Maestro të fushëveprimtarisë dhe profesionit që ata kanë. Këta ekspertë sjellin tema relevante për fushën e ndërmarrësisë dhe jo vetëm. Disa janë disa nga Spikerët dhe temat autentike që kanë trajtuar ata në Konventën e 2020-ës:

 • Micaela Passeri – “Emotional Money Mastery: Navigating Your Emotions for Maximum Profit Impact.”;
 • Asetila Koestinger – “”Creative destruction and Impact innovation in Post COVID times.”;
 • Jordan Berginc – “Engaging customers and business partners through digital media during a pandemic.”;
 • Robert Andolsek – “Internationalisation of your business – Identify new markets and customers for business growth.”;
 • Robby Frank – “How to scale your business and explode its growth during a pandemic.”;
 • Shkelzen Jusaj – “Menaxhimi i stresit në biznes.”;
 • Ermal Mamaqi – “Ndyshimi për Sukses.”;
 • Sheki Useini – “Meditimi dhe sfidat e biznesit.”;
 • Diana Pushi – “NLP dhe Hipnoterapia.”;
 • Mimoza Thaçi – “17 parimet e Suksesit.”;
 • Driton Nikqi – “Integrimi i hipnozës në shitje.”
 • Mirela Sula – “Si të gjeni qëllimin e jetës dhe të arrini shitje maksimale?.”.

Disa nga komentet dhe vlerësimet që kemi marrë nga pjesëmarrësitë:

 • “Mësimet që kam marrë në Konventë, jam duke i përdorur qe disa muaj, shpresoj që në vitet e ardhshme kjo Konventë të rritet, në mënyrë që të kenë mundësinë të rinjtë të parrin pjesë sepse ka qenë eksperiencë e paharrueshme.” – Arlind Berisha (Glam Radio);
 • “Organizimi ishte në nivelin e duhur, folësit gjithashtu dhe pjesëmarrja e lartë e bëri edhe më të këndshme atmosferën.” – ZOG&ZOG;
 • “Çdo gjë ishte perfekt. Duke nisur nga folësit, idetë dhe temat, çdo gjë ishte në funksion të rritjes së aftësive dhe motivimit profesional.” – Endrit Saraçini (RTV 21);
 • “Konventë ku eksperiencat e treguara nga folësit e zgjedhur ndihmojnë njerëzit të marrin energji për sfidat e jetës dhe synimet afatgjata.” – Egzon Smajli (Arjeta Group) etj.

Biletat do të fillojnë të shiten nga 07 Shtator 2021, në ora 12:00. Diçka e re po vjen, një super KONVENTË është gati!

 Po ti a je gati?…

#STAYTUNED

sq